Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dingen die mannen denken als jij niet klaarkomt

Anja
2 min read

Het is algemeen bekend dat mannen over het algemeen gemakkelijker en sneller klaar komen dan vrouwen. Het is dan ook niet zo raar als je een keer seks hebt en hij wel klaar is gekomen, terwijl het bij jou maar niet wil lukken. Jij denkt hier niet alleen over na: ook hij zit erover in dat je niet bent klaargekomen. De gedachtes die mannen hebben als jij niet klaarkomt, worden in dit artikel beschreven.

Doe ik het wel goed?

Dit is ongetwijfeld de eerste gedachte die de man heeft als jij niet klaar komt tijdens de seks. Het kan inderdaad aan hem liggen als je maar niet klaar kunt komen, maar dit kan ook met hele andere dingen te maken hebben. Zit je niet lekker in je vel of ben je met je hoofd ergens anders, dan is het ook lastiger om klaar te komen. Desalniettemin zal de man denken dat het aan hem ligt dat je geen orgasme hebt gehad, wat het belangrijk maakt om dit te ontkrachten als vrouw.

Was ik te snel?

Mannen komen nu eenmaal sneller en gemakkelijker klaar dan vrouwen en hier kunnen ze niets aan doen. In ‘the heat of the moment’ is de kans klein dat de man zich in gaat houden om jou ook een orgasme te gunnen en als hij zelf is klaargekomen beseft hij zich dat hij misschien wat rustiger aan had moeten doen voor jou.

Vindt ze me niet aantrekkelijk?

Klaarkomen is moeilijker als je iemand niet zo aantrekkelijk vindt en dit weten mannen ook. Kom je niet klaar, dan is de kans groot dat jouw vent denkt dat je hem misschien niet zo aantrekkelijk (meer) vindt. Zeker als je al langer een relatie hebt, kan hij gaan twijfelen of je hem nog wel knap en sexy vindt.

Heeft ze een ander?

Tot slot kunnen mannen zich af gaan vragen of je misschien iemand anders hebt. Iemand anders die aantrekkelijker is, die je beter kan bekoren in bed en waar je stiekem aan denkt als je met hem in bed ligt. Waarschijnlijk is het niet waar, maar door de onzekerheid gaan er allerlei gedachten door hem heen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…