Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit is wat alle mannen willen in bed

Anja
2 min read

Mannen vinden het niet gemakkelijk om te zeggen wat ze echt willen van hun vrouwelijke partner. Ze zullen snel zeggen dat het heerlijk was. Maar mannen hebben natuurlijk ook bepaalde wensen. En dan hebben we het niet alleen over triootjes en vrouwen in latex pakjes. Nee hoor, sommige mannen zijn best snel tevreden. Hieronder 4 dingen die alle mannen willen in bed:

Hij wil een orgasme

Dit spreekt natuurlijk voor zich. Hoewel de man verleiding, voorspel en de kunst van het beminnen allemaal heel belangrijk en opwindend vindt, is en blijft het orgasme voor de meeste mannen nog steeds het hoogtepunt van zijn beleving van seks.

Hij wil kijken

Mannen zijn visueel ingesteld. Anders dan vrouwen die bijvoorbeeld liever hun fantasie gebruiken. Mannen kijken graag naar vrouwen, naar hoe zij bewegen met en zonder kleding. Een striptease heeft beide ingrediënten. Maak er een leuke act van en hij is niet meer van je af te slaan.

Hij wil lachen

Vrouwen zijn vaak te serieus in bed. Een beetje samen lachen kan relaxerend werken. Humor tussen de lakens draagt ook bij aan de uniekheid van de seksuele relatie en maakt het persoonlijk en intiem. Een cabaretshow wordt natuurlijk niet gewaardeerd maar een spannend rollenspel bijvoorbeeld wel.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…