Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Bewezen: Hierop letten mannen tijdens de seks

Anja
2 min read

Maak jij je tijdens de seks druk over of je haar nog wel goed zit, je buik niet te dik lijkt en je borsten wel zo voordelig mogelijk uitkomen? Relax! Grote kans dat je vriend daar absoluut niet mee bezig is. Maar waar let hij dan wel op tijdens de seks?

Verzorging

Nee het zal hem echt niet veel interesseren of je de perfecte make-up op hebt en hoe je haar precies zit, maar een beetje lichaamsverzorging vindt hij altijd fijn. Scheer je benen en werk je schaamstreek bij, smeer je huid in met wat bodylotion en kies voor een subtiele parfum.

Oogcontact

Tijdens de seks is het belangrijk dat je je ogen naar hem richt. Zijn je ogen steeds naar beneden gericht, dan kom je onzeker over. Kijk je naar de muur, dan zal hij denken dat je je verveelt. Om hem een goed gevoel te geven tijdens de seks kijk je hem diep in de ogen. Geef hem ook zo nu en dan een complimentje over zijn prachtige lichaam.

Actief

Niets is zo irritant als een passieve vrouw in bed. Natuurlijk neemt hij het voortouw, maar een beetje initiatief van jou wordt zeker gewaardeerd. Dus trek die riem van zijn broek, gebruik je handen over zijn hele lichaam en beweeg mee tijdens de seks.

Ademhaling

En tot slot let een man op je ademhaling. Hieraan kan hij namelijk horen hoe opgewonden je bent. Zodra je zwaarder gaat ademen, geeft dit voor hem de bevestiging dat hij goed bezig is.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…