Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 dingen die mannen denken tijdens de seks

Anja
2 min read

Niet alleen vrouwen laten hun gedachten nog wel eens afdwalen tijdens de daad, ook mannen kunnen bepaalde gedachtes krijgen tijdens de seks. Ben je benieuwd waar jouw partner aan denkt tussen de lakens? Je leest het in dit artikel.

Wauw, wat een mooi lichaam!

Of je nu dik of dun bent, cupmaat AA of cupmaat F hebt en of je nu onzeker bent over je lichaam of zelf ook wel blij bent met je body: jouw bedpartner vindt je gegarandeerd sexy. Was dit niet het geval geweest, dan lagen jullie nu niet in bed.

Oeps, vergeten te douchen

Niet alleen jij, maar ook hij is zich bewust van zijn lichamelijke hygiëne als hij zijn shirt en broek uittrekt. De kans is groot dat hij er op dit moment achter komt dat hij nog moest douchen vandaag en vervolgens gaat hopen dat jij dit niet merkt.

Waar heeft ze die truc geleerd?

Verras je jouw bedpartner met een leuke truc onder de lakens, dan is de kans groot dat hij zich meteen afvraagt waar (en vooral bij wie…) jij die truc geleerd hebt. Overigens is dit helemaal niet negatief, want als je jouw truc goed uitvoert vergeet hij die ietwat jaloerse gedachte meteen weer.

Zou ze dit fijn vinden?

Hij komt misschien zelfverzekerd over onder de lakens, maar dit betekent niet dat hij alles doet zonder na te denken. Bij iedere actie die hij onderneemt, zal hij zich afvragen of jij dit wel fijn vindt en je reactie proberen te peilen.

Is ze wel klaargekomen?

Zeker als je voor het eerst seks hebt of nog niet zo vaak seks hebt gehad met elkaar, is het lastig voor mannen om een orgasme te herkennen. Iedere vrouw komt namelijk op een andere manier klaar, waardoor hij zich na de daad kan gaan afvragen of je al wel klaargekomen bent.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…