Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de meest intieme standjes

Anja
3 min read

Intimiteit en seksualiteit worden vaak in één adem genoemd. Als de relatie goed is dan is de seks het meest intieme moment van de relatie, het moment waarop je uitsluitend aandacht aan elkaar besteedt en de rest van de wereld er even niet meer toe doet. Maar wat zijn nu de meest intieme standjes?

Woman on top

De man stelt zich kwetsbaar op als de vrouw on top gaat en de leiding neemt. Dit doen mannen over het algemeen alleen met vrouwen die ze helemaal vertrouwen. Maar los van de positie waarin je seks hebt is vertrouwen sowieso erg belangrijk. Je hebt pas een goede relatie wanneer jij en je partner het tegen elkaar kunnen zeggen als ze iets liever niet willen.

De traditionele missionarishouding

Hoe voor de hand liggend ook, de missionarishouding is één van de intiemste seksstandjes omdat jullie elkaar diep in de ogen kunnen kijken, kunnen zoenen en aanraken. Jullie lichamen zijn met dit standje het dichtst bij elkaar. Een variant op de missionaris is de staande missionaris , waarbij je elkaar vrij gemakkelijk overal kunt aanraken en strelen. Dit geeft een zeer intiem gevoel van samenzijn.

Seks in zittende houding

Je kunt seks hebben waarbij de man op een stoel zit en de vrouw bij hem op schoot. Terwijl de vrouw haar benen achter de zijne klemt en langzaam beweegt zorg je voor een zeer intiem moment tussen jullie. Je kunt een vergelijkbare houding ook in staande positie aannemen waarbij de vrouw haar benen om zijn heupen klemt en haar armen om zijn nek slaat.

Doggy style

Hoewel je elkaar niet kunt aankijken, is doggy style wel een intiem standje. De vrouw geeft zich over en de man heeft de volledige controle. Hij kan diep penetreren en de vrouw kan zichzelf bevredigen zodat jullie met een beetje geluk tegelijk een orgasme krijgen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…