Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 manieren om meer te halen uit het missionarisstandje

Anja
2 min read

Het missionarisstandje, de vrouw ligt op haar rug en de man ligt bovenop haar, dankt zijn naam aan het feit dat missionarissen, die bij inheemse volkeren het Evangelie predikten, deze mensen leerden dat dit de enige fatsoenlijke manier was om seks te hebben. Seks was er volgens hen uitsluitend op gericht om kinderen te verwekken, iets waartoe je als getrouwd stel min of meer verplicht was. Het is dus het meest “standaard” standje om seks te hebben, mar toch kun je er wel mee variëren.

Verander de houding zodat je meer kunt genieten

Je kunt je houding enigszins aanpassen door een kussen onder je billen te leggen. Zo kan hij dieper in je komen en harder stoten. Ook kun je je armen en benen om hem heen slaan zodat jullie nog dichter bij elkaar zijn tijdens het vrijen.

De missionaris is heel geschikt om tijdens de seks oogcontact te maken en zo nog intenser van elkaar te genieten. Je kunt als vrouw ook tijdens het vrijen jezelf stimuleren met je vingers of een seksspeeltje om zo gemakkelijker een orgasme te krijgen. Zo kunnen jullie met enige oefening tegelijk een hoogtepunt beleven. Intens zoenen kan je vrijpartij extra spannend maken, en ook daarvoor is de missionarishouding natuurlijk bij uitstek geschikt.

SM in combinatie met de missionaris

Sommige stellen gebruiken de missionarishouding in combinatie met SM. De vrouw wordt vastgebonden met handboeien of een sjaaltje zodat de man de leiding heeft. Je kunt het extra spannen maken met een blinddoek. Doe dit alleen als je elkaar volledig vertrouwt en spreek af wat wel wat niet geoorloofd is en wees duidelijk als je partner iets doet wat je niet prettig vindt. SM is prima om je seksleven extra spannend te maken, maar de liefde daarvoor moet wel van twee kanten komen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…