Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Wat hij denkt als je tijdens de seks ‘on top’ zit

Anja
2 min read

Niet alleen jij denkt na tijdens de seks, ook mannen kunnen er wat van. Vraag jij je af wat er in zijn hoofd omgaat als jij ‘on top’ zit? Lees dan meer over zijn gedachten tijdens de seks bij dit standje in dit artikel. Je zal je verbazen wat mannen allemaal denken tijdens de seks!

Gedachte 1: “dit standje is geweldig”

Een man vindt het zeker niet vervelend om veel werk te moeten verrichten in bed, maar dit betekent niet dat hij het niet fijn vindt als jij het initiatief neemt door ‘on top’ te gaan. Zeker als jullie dat standje niet zo vaak doen, zal hij aangenaam verrast zijn.

Gedachte 2: “wat heeft ze een prachtig lichaam”

Als jij ‘on top’ zit, kan hij goed naar je lichaam kijken en is zeker je bovenlichaam goed in beeld. Jij bent misschien wat onzeker over je lichaam, maar hier is je vent absoluut niet mee bezig. Tijdens de seks zal hij dan ook meerdere keren bedenken hoe mooi jouw lichaam is en hoe blij hij mag zijn dat hij met jou in bed ligt.

Gedachte 3: “ik hou van vrouwen die het initiatief nemen”

Vrouwen die alleen maar stil liggen in bed, zijn toch minder aantrekkelijk dan dames die wat meer het initiatief durven te nemen en zich echt laten gaan. Als jij ‘on top’ zit, zal hij zich dan ook regelmatig bedenken hoe leuk hij het vindt als de dame het initiatief neemt in bed.

Gedachte 4: “moet ik zo ook niet wat doen?”

Als je wat langer hetzelfde standje hebt en hij hoeft eigenlijk niets te doen, is de kans groot dat hij zich gaat afvragen of het niet een goed idee is om van standje te wisselen. Een tijdje het initiatief aan de ander overlaten is namelijk prima, maar na een tijdje kan hij er wel wat onrustig van worden. Hij denkt op dit moment na over het wisselen van het standje, zodat hij het initiatief weer over kan nemen en er een goede balans is in bed.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…