Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 tips om deze zomer zorgeloos buitenshuis seks te hebben

Anja
3 min read

Heb jij wel eens seks buitenshuis gehad? In de zomer is dit een populaire activiteit. Het is extra spannend, omdat jullie het gevoel hebben elk moment betrapt  te kunnen worden. Ook voelt het gewoon heerlijk om te vrijen in de natuur met de zon en een fris windje. Er zijn echter een paar dingen waar je goed op moet letten. Hieronder 5 tips om deze zomer zorgeloos buitenshuis seks te hebben.

1. Zorg dat je niet betrapt wordt

Het gevoel dat je betrapt ‘kan’ worden, is natuurlijk verschrikkelijk opwindend. Het betrapt worden zelf, is een stuk minder leuk. Seks in de openbaar is namelijk strafbaar en je wilt natuurlijk niet beboet worden.

2. Trek makkelijke kleding aan

Zorg dat je beiden makkelijke kleding aantrekt. Het is namelijk fijner als je je kleren aan kunt houden tijdens de spannende vrijpartij. Als jullie betrapt worden kunnen jullie zo wegrennen, ook kan het best koud zijn als jullie al je kleren uit moeten trekken.

3. Plan

Je zou denken dat seks in het openbaar iets is wat spontaan hoort te gebeuren. Dit is gedeeltelijk waar, want het is natuurlijk een stuk spannender als dit onverwachts gebeurt. Het is echter wel verstandig goed na te denken over bepaalde zaken. Je kunt bijvoorbeeld een dekentje meenemen of wat anti-muggenspray.

4. Doe het staand

Het ideale standje voor in het openbaar is ‘staand’. Jij staat gebukt tegen een boom terwijl je op z’n hondjes genomen wordt of je leunt met je rug tegen een boom aan en slaat een been om hem heen terwijl hij je neemt. Zo hebben jullie geen last van blaadjes en insecten.

5. Maak er een uitstapje van

Als jullie dit beiden wel zien zitten en erover aan de praat raken op een zwoele zomeravond, besluit er dan een leuk uitje van te maken. Tentje mee, luchtbedje, en lekker kamperen in het bos.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…