Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Seks in het openbaar: dit zijn de populairste plaatsen

Anja
2 min read

Seks in het openbaar: de een vindt het spannend, de ander heeft liever seks op een veilige plaats. Maar in het leven moet je af en toe toch een risico durven nemen? Als je je seksleven spannend en pikanter wil maken, dan is een openbare plaats zeker een goed idee. Let wel goed op: openbare zedenschennis is strafbaar.

1. De auto

De auto blijft de populairste plaats om te vrijen in het openbaar. De wagen is een kleine plaats, waardoor de bewegingsvrijheid soms te wensen overlaat. Je zult je een beetje in bochten moeten wringen om de vrijpartij hier te doen slagen. De temperatuur in zo’n kleine ruimte stijgt snel, dat zorgt zeker voor een stomende vrijpartij.

2. Het strand

‘Sex on the beach’! Geef toe: wat is er romantischer dan een zonsondergang doorbrengen met je partner op een strand? Wees slim en kies voor een verlaten strand. Ook een deken of een strandlaken is zeker een must.

3. Bos

Blauwe hemel, bomen, gras, mos, bladeren, … In de natuur heb je het allemaal. In de zomer is alles groen, zomers en dat maakt de vrijpartij extra leuk. Ook hier is een dekentje mooi meegenomen.

4. Zee, sauna of zwembad

Vrijen in het water blijft populair. Let bij het zwembad of de zee wel op voor pottenkijkers. Seks in een privé-sauna is iets waarover heel veel koppels kunnen meespreken. Vrijen in het water kan voor sommigen wel onaangenaam zijn door de wrijving.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…