Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Door dit simpele trucje heb je in 5 minuten wittere tanden

Olivier
2 min read

Wil jij net zulke witte tanden als de vele populaire televisie presentatrices? Je bent niet de enige! Bijna iedereen wilt wel een prachtig wit gebit hebben. Er zijn ontzettend veel manieren om wittere tanden te krijgen, maar de meeste kosten veel geld of zijn slecht voor je gebit. Nu is er eindelijk een nieuwe manier ontdekt. Beauty vlogger Farah Dhukai, postte recent een video met een vreemde, maar simpele manier om je tanden witter te krijgen. Aangezien haar gebit zo wit als een ijsbeer is, hebben wij hier wel vertrouwen in!

Hoe werkt het?

Neem een theelepel kokosolie en een snufje kurkuma en meng deze twee ingrediënten met elkaar. Vervolgens breng je dit mengsel op je tanden aan met aan tandenborstel. Laat het geheel 5 minuten inwerken en spoel daarna goed je mond met water.

Waarom werkt het?

Je ziet het verschil niet gelijk na één behandeling. Je moet dit meerdere keren per week doen wil je echt duidelijk verschil gaan zien, maar het klinkt allemaal heel logisch. Kurkuma helpt namelijk om plak van je tanden extra goed te verwijderen. En laat tandplak nu net de boosdoener zijn van het vergelen van je tanden!

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…