Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo krijg jij mooie stevige billen nog voor de zomer!

Anja
3 min read

De zomer komt eraan, en dat betekent ook dat je er (als de zon schijnt) vast wat bloter bij gaat lopen, zeker op het strand of tijdens een festival. Wil jij ook graag een sexy booty om te showen in de zon? Met deze sporttips heb jij binnen no time een strak achterwerk waar je je niet voor hoeft te schamen.

Squats

De alom bekende squat is een goede training voor je billen! Bekijk eens filmpjes op YouTube voor verschillende varianten van deze biloefening. Als je elke dag vijf keer een serie van 20 squats doet, zul je al snel verschil merken. Neem af en toe even pauze van je werk en doe een korte work out met een aantal squates. Je zult merken dat het steeds makkelijker gaat en dat je billen langzaamaan strakker worden!

Lunges

Naast squates zijn lunges perfect om strakkere billen te krijgen. Lunges zijn grote stappen waarbij je diep door je knieën zakt. Het ziet er wat gek uit, maar is zeer effectief! Ook dit is een oefening die je gemakkelijk even tussendoor kunt doen.

Bilspieren aanspannen

Ook zonder speciale oefeningen te doen, kun je je billen iets strakker krijgen. Span gewoon eens je bilspieren aan terwijl je achter je laptop zit te werken! Doe je mee? 1, 2… daar gaan we! Even vasthouden… en weer loslaten en opnieuw! Doe dit tien keer achter elkaar en herhaal het een aantal keer gedurende je dag.

Voeding

Naast deze oefeningen is het natuurlijk ook belangrijk om op je voeding te letten. Drink ook voldoende water voor een goede afvoering van afvalstoffen en een gezonde huid! Veel water drinken is ook aan te raden als je last hebt van cellulites. Zo, nu weet je wat je te doen staat! Zijn jouw billen al summer proof? Met welke tip ga jij aan de slag?

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…