Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo krijg je snel en gemakkelijk een ‘bikini body’

Anja
2 min read

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat je weer naar de winkel gaat voor een mooie bikini. Deze mooie bikini zal je vervolgens dragen als het mooi weer is en je bijvoorbeeld naar het strand en het zwembad gaat. Maar nog belangrijker dan een mooie bikini is misschien wel een mooie 'bikini body'. Wij hebben aantal nuttige tips voor je op een rijtje gezet om een onweerstaanbare 'bikini body' te krijgen.

Drink veel water en eet langzaam

Het drinken van veel water is één van de bekende tips om slanker te worden. Water voert namelijk de afvalstoffen uit je lichaam af en is bovendien een goede dorstlesser. Als je minimaal 2 liter water per dag drinkt, is het erg gezond en hoef je bovendien geen frisdrank te drinken om vocht binnen te krijgen.

Een andere manier om slanker te worden is langzaam eten. Doordat je rustiger eet, zul je eerder vol zitten en daardoor uiteindelijk niet meer eten dan nodig. Als je snel eet, krijg je vaak te laat het signaal dat je vol zit.

Eet minder in de avond

Het eten dat je later op de dag eet, wordt namelijk minder goed verwerkt. De organen die de spijsvertering verzorgen, worden namelijk minder actief gedurende de dag. De calorieën die je 's avonds binnenkrijgt, zullen daardoor minder goed afgebroken worden.

Het beste is om drie uur voordat je gaat slapen helemaal niks meer te eten.  Wanneer je slaapt, werkt je spijsverering namelijk nog minder goed dan in de avond. Minder eten in de avond is een eenvoudige tip die jou op weg naar een 'bikini body' kan helpen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…