Shanghai kondigt einde van lockdown aan
“Het normale leven zal vanaf juni hervatten.” Dat zei Zong Ming, de onderburgemeester van de Chinese stad Shanghai, op een persconferentie. Maar is de...
Inhoud
Met een lekkere saus valt of staat je gerecht. Bak je vlees tot het net gaar is om een droge hap te vermijden. Een saus op basis van wijn en room in combinatie met seizoensgroenten zal scoren aan tafel. Omdat je de saus laat doorkoken, zal de alcohol verdampen. Tegelijk behoud je de smaak van de zoete wijn. Een gerecht dat dus zeker geschikt is voor jong en oud. Combineer met je favoriete bijgerecht, kalflapjes zijn heerlijk met puree maar ook met kroketjes zal je de kleintjes van de familie kunnen doen proeven van deze herfstige kost.
“Het normale leven zal vanaf juni hervatten.” Dat zei Zong Ming, de onderburgemeester van de Chinese stad Shanghai, op een persconferentie. Maar is de...
Een podcast met o.a. sportarts Ruben De Gendt en diëtiste Julie Raekelboom
Een podcast met o.a. Nina Mouton,
de schrijfster van het boek
Een podcast met o.a. fervente vasters Dr. Servaas Bingé en Pieter Loridon