Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Single? Deze dingen mogen niet ontbreken op je bucketlist

Anja
3 min read

Single zijn is tegenwoordig niet meer zo uitzonderlijk als vroeger. In de jaren zestig en zeventig  was je echt een uitzondering als je single was. Als je niet op een bepaalde leeftijd nog geen partner had, dan werd er van je gezegd dat je zou “overblijven” en dat was beslist niet goed voor je. Ook was het aantal stukgelopen huwelijken veel minder dan tegenwoordig. Kortom, singles zijn geen uitzondering meer, in de meeste westerse landen neemt het aantal alleenstaanden alleen nog maar toe de komende jaren. Maar wat moet je zeker doen als je single bent?

Neem het ervan en ga reizen

Als je het je kunt veroorloven ga dan zeker een paar mooie reizen maken. Je kunt alleen reizen, waardoor je alle vrijheid hebt om te gaan en staan waar je wilt.

Vind je dat niet leuk of vind je het eng om alleen op pad te gaan, dan kun je ook met een groepsreis meegaan. Sommige reisbureaus organiseren speciale reizen voor singles. De kans bestaat dat er reizigers in het gezelschap zijn die zich alleen hebben aangemeld in de hoop een partner te vinden, maar als je daar niet van gediend bent en dat meteen duidelijk maakt hoef je je waarschijnlijk de rest van de vakantie geen zorgen te maken over een overdaad aan aandacht.

Je eigen gang kunnen gaan

Niet zo zeer op de bucketlist van singles, maar gewoon in zijn algemeenheid vinden mensen die single zijn het heel prettig dat ze hun eigen leven kunnen leiden. Ze kunnen eten wat ze willen, TV programma’s en films kijken die zij leuk vinden zonder dat er een discussie over moet worden gevoerd.

Toegeven aan guilty pleasures is ook een stuk makkelijker als je alleen bent. Niemand die er wat van zegt als je een hele zak chips achter elkaar leeg eet of in een kwartier een reep chocolade soldaat maakt. Tot diep in de nacht naar de kroeg, het kan allemaal als je single bent, wel op voorwaarde dat je de volgende dag niet hoeft te werken…

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…