Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de 5 fases die elke single doormaakt

Anja
3 min read

Iedere single is natuurlijk weer anders, maar over het algemeen maken vrijgezellen wel dezelfde vijf fases door in hun vrijgezellenleven. Welke fases dit zijn, lees je op deze pagina. Ben jij single? Dan kun je op deze pagina achterhalen in welke fase jij nu zit.

Fase 1: je moet wennen aan het leven als single

Je bent net uit elkaar met je vriend en je moet er echt nog even aan wennen dat je single bent. Heeft je vriend het uitgemaakt, dan is de kans groot dat je verdrietig bent tijdens de eerste fase van jouw vrijgezellenleven. Heb je het zelf uitgemaakt, dan kun je alsnog verdrietig zijn en moet je vooral erg wennen aan het leven als single.

Fase 2: je laat je langzaam zien als vrijgezel

In de eerste fase van je vrijgezellenleven ben je vaak nog wat afwachtend, maar in de eerste fase laat je jezelf echt zien als vrijgezel. Misschien ben je nog niet echt op zoek naar een nieuwe liefde, maar je komt er wel openlijk voor uit dat je single bent. Niet alleen door het te vertellen, maar ook door je veranderde uitstraling.

Fase 3: je gaat actief op zoek naar een leuke vent

In de derde fase van je vrijgezellenleven ben je echt blij met jezelf als vrijgezel en ga je zelfverzekerd op zoek naar leuke mannen. Je bindt je het liefst niet meteen, maar leert meerdere leuke mensen kennen en stapt wat gemakkelijker over naar een nieuwe liefde, die weer van korte duur is.

Fase 4: je gaat actief op zoek naar een potentiële partner

Als je wat verschillende liefdes hebt gehad die stuk voor stuk niet erg serieus waren, ga je op zoek naar een potentiële partner. Je bent wat selectiever, laat niet zomaar iedereen toe in jouw kring van intimi en kijkt niet alleen meer naar het uiterlijk van de man, maar ook naar het innerlijk, zijn baan, zijn toekomstplannen en ga zo maar door.

Fase 5: je bent het vrijgezellenleven zat en wil weer een vriend

Sommige dames zitten al na een paar maanden in deze fase, maar er zijn ook vrouwen die na enkele jaren weer echt graag een vriend willen. Je bent het zat om alleen te zijn,  ziet de voordelen van het vrijgezellenleven niet meer en wil het liefst morgen nog een leuke relatie.

 

Wil je ontdekken welk soort single jij bent? Klik dan hier.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…