Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

TEST: welk soort single ben jij?

Anja
2 min read

Ben jij vrijgezel? Singles zijn er in alle soorten en maten. Wil je weten wat voor soort single jij bent? Wij hebben 5 type singles voor jullie op een rijtje gezet!

1. Trotse single

Jij bent verschrikkelijk trots op je vrijgezellenleven en je wilt het liefst aan iedereen laten zien hoe erg je het naar je zin hebt. Lekker shoppen met je vriendinnen, gezellig filmavonden houden met de meiden; jij hebt helemaal geen man nodig.

2. Droevige single

Je krijgt heel vaak doemscenario's in je hoofd. Je grootste nachtmerrie is het eindigen als vrijgezel met veel katten. Dat maakt je heel verdrietig. Als je koppeltjes ziet lopen, wil je dat er ook iemand is die zo je hand vasthoudt en iemand die je zo intens kust.

3. Party single

Jij geniet voluit van het leven. Je houdt ervan om uit te gaan. Jij mist geen feestje en je vindt het heerlijk dat je geen vriend thuis hebt zitten. Jij geniet van een onafhankelijk leven.

4. Hongerige single

Jij gaat op stap met heel wat mensen. Je houdt een agenda bij waarin je al je afspraakjes kunt plannen. Jij hebt bijna geen vrije avond meer over en je geniet lekker van het vrijgezellenleven. Als je niet op date gaat, weet je natuurlijk nooit welke persoon de beste 'match' zal zijn, toch?

5. ‘Social Media’ single

Tinder is jouw favoriete applicatie en je bent er dagelijks op te vinden. Jij bekijkt alle mogelijke opties om online te daten. Je hoopt stiekem dat je zo de prins op het witte paard vindt. Waarom niet? Er zijn genoeg succesverhalen bekend.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…