Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Testers gezocht: test Vinoperfect serum van Caudalie

Lore
2 min read

Een doffe teint gecombineerd met bruine vlekjes op het gezicht en handen: het is een typisch huidverouderingsverschijnsel waar veel mensen mee te kampen krijgen. De vlekken worden daarom ook wel eens ‘ouderdomsvlekken’ genoemd, al kunnen ze eigenlijk op eender welke leeftijd voorkomen onder invloed van factoren zoals hormonale schommelingen, huidirritatie, gebruik van bepaalde medicijnen en bovenal blootstelling aan UV-stralen.

Heb jij zelf ook last van ouderdomsvlekken? En lijkt de stralende teint die je ooit had voorgoed verdwenen? Geen nood, want met de nodige voorzorgsmaatregelen en het juiste product kunnen de vlekken vrij goed gecorrigeerd worden zodat je huid weer gaat stralen.

Wij mogen een beperkt aantal lezers zelfs de kans geven om zo’n product te testen, namelijk het Vinoperfect serum stralende huid tegen vlekken van Caudalie.

  • Heb jij last van huidvlekjes op je gezicht, handen of decolleté?
  • Zie je je huid graag terug wat egaler?
  • Heb jij zin om het Vinoperfect serum te testen en daarna (anoniem) je ervaring te delen met andere Gezond.be-lezers? We vragen je daartoe om tegen een bepaalde deadline een kort tekstje i.v.m. je ervaring door te sturen.

De inschrijvingen voor dit testpanel zijn afgelopen. 

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…