Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Gezocht: echte zoetebekken

Lore
2 min read

Voor een nieuw testpanel zijn we op zoek naar mensen met een sterke drang naar zoet. Eet of drink jij vaak zoete drankjes, koeken, snoep etc.? En zijn er momenten dat je een sterke drang voelt naar suikerrijk eten of drinken, omdat je anders het gevoel hebt dat je het niet gaat halen? Dan ben je wellicht inderdaad iemand met een drang naar zoet en kom je in aanmerking voor dit testpanel. 

Een sterke drang naar zoet kan namelijk wijzen op een verstoorde bloedsuikerspiegel. Andere symptomen zijn plotse vermoeidheid, slaperigheid en geeuwen, maar ook hoofdpijn, misselijkheid, humeurigheid, frequent drinken, veel plassen… 

Bio-Chromium voor behoud van een normale bloedsuikerspiegel 

Herken je de zaken die hierboven beschreven worden? Dan kan het voedingssupplement Bio-Chromium  van Pharma Nord eventueel een oplossing bieden. Chromium is een essentieel mineraal dat bijdraagt tot de benutting van koolhydraten, vetten en eiwitten.Bovendien ondersteunt chromium de biologische processen die een normale bloedsuikerspiegel reguleren.

Wij mogen maar liefst 60 lezeressen de kans geven om Bio-Chromium  van Pharma Nord te testen!

Test jij binnenkort Bio-Chromium?

Heb jij vaak een drang naar zoet en heb je interesse om Bio-Chromium te testen? Vul dan hier het inschrijvingsformulier in. Als je geslecteerd wordt, test je het product vanaf 7 januari 2019 gedurende 40 dagen.

Schrijf je in!

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…