Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Getest door lezers: Multi-Gyn ActiGel

Lore
3 min read

Jeuk, overmatige afscheiding, vervelende geurtjes… Elke vrouw heeft er in haar leven wel eens last van. Zo ook de deelnemers aan ons laatste testpanel. Wij lieten hen daarom Multi-Gyn ActiGel testen. Multi-Gyn ActiGel zou immers niet alleen bacteriële vaginale ongemakken behandelen, maar ook de symptomen verlichten en terugkerende ongemakken down under voorkomen. Benieuwd naar de ervaring van ons testpanel? Lees dan snel verder!

Makkelijk en handig aan te brengen met applicator

Het grootste deel van de testpersonen vond Multi-Gyn ActiGel gemakkelijk en handig aan te brengen. "Gewoon even de bijsluiter lezen en je weet perfect hoe het moet”, aldus Saskia. Voor sommigen was het wel wat wennen aan de bijgeleverde applicator: "Initieel was ik niet echt fan van het idee dat ik met een pipet de gel in mijn vagina moest inbrengen, maar uiteindelijk was dit heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk”, aldus Els. Ook Annelies merkte die gebruiksvriendelijkheid op: “Het aanbrengen van de gel gaat vlot en neemt weinig tijd in beslag!”

Mieke moest wel even zoeken naar de juiste hoeveelheid: "De eerste keer wist ik niet precies welke hoeveelheid ik moest gebruiken, waardoor de gel er gedeeltelijk terug uitliep. De tweede keer ging het al vlotter, je hebt ongeveer de hoeveelheid van een vingertop nodig.”

Aanrader voor andere vrouwen

Vrijwel alle testers (82%) zouden Multi-Gyn ActiGel aanraden aan andere vrouwen. Al de deelnemers aan het testpanel zouden bovendien overwegen om Multi-Gyn ActiGel opnieuw te gebruiken in het geval van vaginale ongemakken. Zo ook Roos: "De gel heeft mij niet alleen van mijn vaginale ongemakken verlost, ik voelde me ook properder en frisser na gebruik." Ook Stephanie merkte verbetering: "Hoewel ik in het begin even moest wennen aan hoe ‘fel’ de gel is, ben ik erg tevreden met het resultaat. De gel zorgde voor minder ongewenste afscheiding en ook de jeuk was snel verdwenen."

Conclusie: tevreden testers!

Uiteindelijk heeft voor 94% van de testers Multi-Gyn ActiGel de vaginale ongemakken volledig of gedeeltelijk verholpen. De conclusie van Ann spreekt dan ook voor zich: “Gewoon gebruiken!”

Wil jij Multi-Gyn ActiGel ook wel eens uitproberen? Ontdek meer hier!

In totaal hebben 19 Gezond.be-lezers de afgelopen maand Multi-Gyn ActiGel getest. Hun namen werden op privacyredenen aangepast.

 

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…