Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Testers gezocht: test Multi-Gyn FloraPlus

Lore
2 min read

Even terug kregen een aantal Gezond.be-lezers al de kans om Multi-Gyn ActiGel, een natuurlijke gel die verlichting en genezing kan brengen bij een bacteriële vaginose. Een geslaagde test, want maar liefst 82% van de testers zou Multi-Gyn ActiGel aanraden aan andere vrouwen. 

Nieuw testproduct: Multi-Gyn FloraPlus

Maar vaginale ongemakken blijven een vaak voorkomend probleem, waar we niettemin niet graag over spreken en soms ook niet meteen raad mee weten. 

Net daarom biedt Multi-Gyn opnieuw een aantal lezeressen de kans om één van hun producten te testen, namelijk Multi-Gyn FloraPlus.

Ook Multi-Gyn FloraPlus is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en bevat daarnaast ook nog prebiotische bestanddelen (die de groei van nuttige melkzuurbacteriën stimuleren en zo een gezonde vaginale flora ondersteunen). De gel behandelt vaginale schimmelinfecties snel en nauwkeurig zodat de symptomen verlicht worden en de schimmelinfectie niet meteen kan terugkeren. 

Zin om te testen? 

Als tester krijg je het product thuis toegestuurd, waarna je voldoende tijd krijgt om het product nauwkeurig uit te proberen. 

Daarna zullen we je vragen om kort je ervaring te beschrijven, zodat we die (volledig anoniem) kunnen delen met andere Gezond.be-lezers. 

Interesse om te testen? Stuur dan een mailtje met je gegevens (naam + adres) en een korte motivatie naar lore@gezond.be. Je gegevens worden te allen tijde vertrouwelijk behandeld. 

Door Lore

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…