Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo geef je ontrouw geen kans

Anja
2 min read

Elke relatie kent goede en slechte periodes. Sommige mensen neigen verder te zoeken wanneer hun relatie in een dipje zit. Dit is echter een verkeerde reactie. Hieronder 6 tips om ervoor te zorgen dat slippertjes niet voorkomen in jullie relatie.

1. Informeer mensen

Open je deuren voor wie het goed voor heeft met jou en je partner. Vertel hen meer over je relatie. Anders zijn zij misschien degene die een bedreiging kunnen vormen. Trek een duidelijke lijn en geef hen niet de kans om tussen jou en je partner te komen.

2. Werk

We kennen allemaal de verhalen wel van een slippertje op de werkvloer. Probeer dit te voorkomen. Ga niet alleen lunchen, of zoek niet steeds dezelfde, leuke collega op. Spreek altijd af in ‘neutrale’ ruimtes met meer mensen erbij.

3. Ontwijk emotionele betrokkenheid

Probeer niet te veel de held te spelen bij mensen die met zichzelf in de knoop zitten. Op deze manier geef je verkeerde signalen af en ligt een slippertje om de hoek.

4. Bespreek problemen

Bescherm je relatie door relatieproblemen thuis te bespreken. Wil je toch met iemand anders over je relatie praten, doe het dan met een betrouwbaar persoon of een gemeenschappelijke vriend.

5. Ex

Ga je naar een gelegenheid waar je ex ook naartoe gaat, neem dan altijd je partner mee. Dit om het juiste signaal af te geven, en te voorkomen dat oude liefde opnieuw opbloeit.

6. Internetcontact

Wees voorzichtig met vrienden op het internet. Vertel je partner over je online vriendschappen. Toon hem of haar alle verstuurde e-mailberichten. Laat je partner ook kennismaken met de internetvriend, zo krijgt die laatste geen verkeerde gedachten. Wissel geen seksuele fantasieën uit via internet.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…