Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo val je meer af door seks

Camille
2 min read

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, af vallen door het hebben van veel seks. Kan dit nu echt? Jazeker! Het is niet de meest efficiënte manier om gewicht te verliezen en je moet niet verwachten dat de kilo’s eraf vliegen, maar vermakelijk is het zeker!

Er zijn drie manieren waarop seks je kan helpen af te vallen, namelijk:

1. Calorieën verbranden

Er zijn diverse standjes mogelijk waarbij je veel calorieën verbrandt. Hieronder een overzichtje van welke standjes het meest effectief zijn om af te vallen:

1. Standje 69

Deze positie is goed voor de verbranding van 80 calorieën per kwartier

2. Missionaris

Dit standje zorgt er net als 69 voor dat je ongeveer 80 calorieën per kwartier verbrandt.

3. Op zijn hondjes

Het standje doggy style is goed voor de verbranding van maar liefst 125 calorieën (!) per kwartier.

4. Staand vrijen

Dit is de onbetwiste nummer 1 op het gebied van standjes waarbij je veel calorieën verbrandt. Als je staand seks hebt verbrand je namelijk 200 calorieën per kwartier!

2. Zelfvertrouwen

Wanneer je veel seks hebt, stijgt je zelfvertrouwen. Meer zelfvertrouwen betekent dat je lekkerder in je vel zit en dus meer succes in de sportschool zal hebben. Je zult minder snel opgeven en pas stoppen wanneer zij hun doel bereikt hebben.

3. Afnemend hongergevoel

Wanneer je vaak seks hebt zal je minder snel naar een reep chocola of een zak chips grijpen. Je hersenen maken een stofje aan dat vertelt dat je tevreden bent. Je hebt dus geen zoete hap nodig om je fijn te voelen!

Kortom, veel vrijen garandeert niet dat je veel kilo’s zal kwijtraken maar het helpt zeker. Je verbrand calorieën, zit lekkerder in je vel en snoept minder. Probeer het eens, je hebt immers niks te verliezen!

Lees ook

Door Camille

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…