Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze dingen zouden mannen nooit toegeven

Anja
2 min read

Hoewel de moderne man steeds meer vrouwelijke eigenschappen vertoont, blijft het toch een leider. Elke man is wel een beetje een macho en sommige dingen geven ze gewoonweg niet zo graag toe.
Hieronder 5 dingen die mannen nooit zouden toegeven.

1. Spiegeltje aan de wand

Ja hoor, ook mannen zijn meer met hun uiterlijk bezig dan je zou denken. "Zijn mijn spieren wel zichtbaar?" "Ligt mijn haar goed?" En toch maar blijven volhouden dat vrouwen te vaak in de spiegel kijken.

2. Zorgen over penis

Elke man heeft wel eens zijn penis gemeten. Natuurlijk geeft hij dit nooit toe, zijn penis is immers perfect. Toch zijn er veel mannen die onzeker zijn over (de lengte van) hun penis.

3. Emoties

Ze huilen als ze een ontroerende film bekijken. In hun eentje, natuurlijk niet als jij ernaast zit. Mannen zijn ook emotionele wezens, alleen zullen ze hun gevoelens niet zo snel tonen.

4. Roddelen

Mannen roddelen minstens zoveel als vrouwen. Jij en je vriendinnen zijn al meerdere malen het middelpunt van een gesprek geweest.

5. Zenuwachtig

Niet alleen vrouwen zijn zenuwachtig voor een eerste date. Ook mannen kunnen behoorlijk angstig worden vlak voor een date.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…