Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Eerste date: do’s and don’ts

Anja
3 min read

Er zijn niet veel dingen zo spannend als een eerste date. Omdat je gespannen bent is het soms lastig te bepalen wat je wel of niet moet doen. Je wilt natuurlijk een goede indruk maken en gewoon een leuke tijd hebben. Met het opvolgen van deze do's en don'ts is de kans op een goede eerste date groter dan ooit.

Do's

Vragen stellen

Stel veel vragen aan je date. Dit heeft twee positieve gevolgen. Enerzijds laat je zien dat je geïnteresseerd en begrijpend bent. Anderzijds leer je jouw date ook beter kennen door veel vragen te stellen. Hierdoor zul je ook eerder weten of deze date voor jou de ware is.

Jezelf zijn

Wees jezelf. Probeer je niet anders voor te doen dan je bent want dan zul je uiteindelijk door de mand vallen. Je kunt jezelf natuurlijk wel leuker maken door mooie kleren aan te doen en een lekkere parfum op te doen. Maar je gedrag veranderen zal uiteindelijk altijd negatief uitpakken.

Persoonlijk zijn

Gebruik vaak het woord je en de naam van je date. Zo laat je zien dat je jouw date belangrijk vindt en geïnteresseerd bent in de ander.

Don'ts

Gespannen zijn

Steeds in dezelfde lichaamshouding blijven zitten of op een andere manier gespannen overkomen. Het is belangrijk dat je een ontspannen en losse indruk maakt voor een goede eerste date.

Over jezelf praten

Teveel over jezelf praten. Het is belangrijk dat je je date het gevoel geeft dat diegene interessant is. Dit werkt niet als je de hele dat alleen maar over jezelf aan het praten bent.

Te veel vragen stellen

Te intieme of opdringerige vragen stellen. Het is een eerste date dus je hoeft nog niet alles over je date te weten.

 

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…