Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 grote fouten die vrouwen maken tijdens een eerste date!

Anja
2 min read

Een eerste date is altijd spannend. Je hebt geen enkel idee hoe het zal verlopen. Wil je een goede indruk maken en een leuke eerste date beleven met hem? Met deze tips komt het zeker goed!

1. Hem overspoelen met vragen

Zorg ervoor dat hij niet meteen een vragenvuur moet doorstaan. Het is wel goed dat je interesse toont en dat je aangeeft dat je hem beter wil leren kennen.
Het is echter niet te bedoeling om hem te overweldigen met vragen. Het is geen goed idee om meteen naar intieme zaken te vragen. Blijf eerder bij luchtige onderwerpen voor de eerste date.

2. Te weinig interesse tonen

Het is natuurlijk niet de bedoeling om hem helemaal niets te vragen. Kijk in zijn ogen, dat zorgt ervoor dat hij weet dat je aandacht hebt voor hem.
Met je ogen rollen als hij iets vertelt, is een serieuze afknapper.

3. Veel te gespannen zijn

Het is logisch dat je zenuwachtig bent tijdens je eerste date met hem. Zorg ervoor dat je toch rustig blijft. Hoe meer je erover zal nadenken, hoe meer stress je zal krijgen. Een goede tip: adem diep in voor je binnenwandelt. Wees jezelf en zorg ervoor dat je geen doemscenario’s in je hoofd haalt over wat je allemaal verkeerd zou zeggen. Geniet gewoon van het gezelschap.  

4. Praten over je ex(en)

Laat het verleden voor wat het is. Je hoeft niet meteen oude koeien uit de sloot te halen. Je date kent de personen waar jij over praat niet en dat is voor hem heel ongemakkelijk. Hij zal niet weten hoe hij moet reageren of wat hij moet zeggen. Het kan ervoor zorgen dat de sfeer zo tot een laag pitje zakt.

5. Met je gsm bezig zijn

Jullie hebben een date om elkaar beter te leren kennen. Het is dan niet de bedoeling om veel je gsm te checken. Dat getuigt van weinig interesse in je date. Als je weet dat de verleiding te groot zal zijn om toch af en toe de gsm bij de hand te nemen, schakel hem dan uit of laat hem in je jaszak zitten. 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…