Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 dingen die mannen geweldig vinden in bed

Anja
4 min read

1. Egostrelende woorden

De meeste mannen vinden het heerlijk als hun ego wordt gestreeld als je met hen tussen lakens bent beland. Behalve alleen hun penis alle aandacht en strelingen te schenken, is het dus ook van groot belang om hun ego hierbij te betrekken. Het gros van de mannen vindt het dan ook geweldig opwindend om zich onoverwinnelijk te voelen. Zij zijn, zeker in hun ogen, de enige die je kunnen geven waar je altijd al naar hebt verlangd.

2. Op de eerste rij

Tijdens een vrijpartij zit je man of vriend het liefst, figuurlijk tenminste, het liefst op de eerste rij. Om hem nog meer op te winden dien je hem dan ook een goed zicht te geven. Mannen zijn immers zeer visueel ingesteld en houden van het bewonderen om je lichaam als ze met je vrijen. Je kunt een man vaak dan ook geen groter plezier doen dan het licht aan te laten in de slaapkamer en een prominente pose aan te nemen tijdens de seks.

3. Initiatief tonen

Veel mannen vinden het erg opwindend als een vrouw initiatief durft te nemen tijdens een vrijpartij. Wanneer dit je gewoonte is, kun je hem dan ook bijzonder verrassen door juist in de slaapkamer regelmatig buiten je comfort zone te treden. Je kunt bijvoorbeeld het initiatief nemen tot een ander standje. Op die manier sla je bovendien twee vliegen in één klap omdat je dan tevens voorkomt dat jullie seksleven een sleur wordt. 

4. Laat je verleiden

Laat je man of vriend zien hoe hij je kan verleiden. Dit kun je ondermeer doen door zijn hand vast te pakken en deze naar de plaatsen van je lichaam te leiden waar je het meest opgewonden wordt. Op die manier weet je niet alleen zeker dat je eenvoudiger opgewonden zult raken, maar eveneens dat je partner de meest erogene zones van je lichaam leert kennen. Het mes zal dan dus aan twee kanten snijden en het seksueel genot toe laten nemen voor jullie allebei.

5. Laat je horen 

Je partner heeft geen extra zintuig om te achterhalen wat je lekker of leuk vindt tijdens het vrijen. Op subtiele wijze kun je hem dat echter prima duidelijk maken. Je kunt bijvoorbeeld geluid maken op het moment dat je man of vriend iets bij je doet dat je prettig vindt of dat je opwindt. Hierbij kun je onder andere denken aan lichtjes kreunen of zelfs lieve woordjes als je partner de juiste plekjes weet te beroeren.

6. Neem de leiding

Als je je man of vriend echt een plezier wilt doen tijdens het vrijen dan doe je er goed aan om zo nu en dan zelf de touwtjes in handen te nemen. Op die ogenblikken ben jij degene die hem vertelt wat hij moet doen. Je laat hem dan merken dat je geniet van de seks en van zijn lichaam. Zijn ego zal hierdoor zeker worden gestreeld en bovendien zul je zelf kunnen bepalen wat voor jou het meeste genot oplevert. Een win-win situatie dus.

7. Oogcontact

Mannen zijn visueel ingesteld en vinden het erg opwindend om te zien wat je gezichtsuitdrukking is bij elke beweging die je maakt. Om die reden is het belangrijk om oogcontact met hem te maken. Zeker op het moment dat je je orgasme bereikt, zullen je ogen gaan stralen en zal je partner de bevestiging krijgen dat hij goed bezig is geweest. Maar ook in de ogen van je man zal tijdens de seks van alles te lezen zijn waar je je voordeel mee kunt behalen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…