Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo krijg je meerdere orgasmes!

Anja
2 min read

Mannen scheppen vaak bij hun vrienden op dat hun vrouw of vriendin tijdens het vrijen meerdere keren een orgasme krijgt. En natuurlijk moet het voor de toehoorders duidelijk zijn dat dit de verdienste van de man is. Vrouwen kunnen inderdaad gemakkelijker kort achter elkaar een hoogtepunt beleven. Maar hun aandeel daarin is minstens net zo groot als dat van hun partner.

Kies als vrouw voor een actieve rol

Een goede manier om meerdere orgasmen te krijgen tijdens één vrijpartij is wanneer je als vrouw kiest voor een actieve rol. Soms heeft de vrouw tijdens het vrijen een vrij passieve rol, zij ligt op bed terwijl de man “het werk” doet.  Wanneer je zelf actief deelneemt door je partner te zoenen en strelen en overal aan te raken zal dit je opwinding vergroten en zul je sneller en gemakkelijker een orgasme krijgen wanneer de clitoris wordt gestimuleerd. Je kunt hiervoor ook seksspeeltjes zoals een vibrator gebruiken.

Wil je een tweede orgasme, neem dan wel even rust, je lichaam moet minstens enkele minuten de tijd hebben om te herstellen.

Kunnen mannen meerdere orgasmen krijgen?

Voor mannen is het lastiger dan voor vrouwen om kort na elkaar een orgasme te krijgen. Dit komt omdat kort na een ejaculatie de eikel erg gevoelig is en de penis verslapt. De man voelt zich doorgaans slaperig en verzadigd. Wil een man kort daarna weer een erectie krijgen, dan zal er sprake moeten zijn van sterke seksuele opwinding. Soms kan dat wel, dat hangt ook af van hoe goed jullie op elkaar zijn ingespeeld en hoe goed jij weet hoe je hem kunt opwinden.

Na meerdere orgasmen is het wel zo dat het zaadvocht op raakt, waardoor het ejaculaat minder is dan bij een eerder orgasme. Het lichaam heeft nu eenmaal tijd nodig om dit weer aan te maken.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…