Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Dit zijn de beste momenten om seks te hebben

Anja
2 min read

Seks is altijd leuk, maar op ieder moment is het anders. Dit zijn de beste momenten voor een vrijpartij:

Na het sporten

Als je gesport hebt, is je doorbloeding beter. Voor een vrouw staat een betere doorbloeding gelijk aan meer opwinding. Voor mannen zorgt de doorbloeding voor een stevigere en langdurige erectie. Bovendien verhoogt sporten je testosteronniveau. Vooral enkele uren na het sporten heb je een hogere concentratie testosteron in je bloed. Dat heeft een positieve invloed op je libido.

Voor een belangrijk moment

Seks zorgt voor een rustiger gevoel en het vermindert je stressniveau. Als je dus een belangrijke prestatie voor de boeg hebt, zoals een examen, een vergadering of een wedstrijd, weet je wat je te doen staat. Seks helpt om de bloeddruk te verlagen en de zenuwen onder controle te krijgen.

In de ochtend

Ochtendseks heeft verschillende voordelen. Ochtendseks is goed voor je immuunsysteem. Bovendien zijn zowel je energielevel als je testosteronniveau erg hoog in de vroege uurtjes. Bovendien komt bij ochtendseks het hormoon oxytocine vrij. Dat zorgt ervoor dat koppels zich de hele dag verliefd en verbonden voelen.

Na een slechte dag

Seks verbetert je humeur. Seks stimuleert een positieve gemoedstoestand en het vermindert de negatieve gemoedstoestenden. Je voelt je namelijk beter en gelukkiger nadat je seks hebt gehad.

Lees ook:

 

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…