Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo begin je elke dag met een vrolijk humeur

Anja
2 min read

“Begin je dag met een lach” of  “begin je morgen zonder zorgen” uitspraken waar iedereen blij van wordt! Maar de vraag luidt natuurlijk: Hoe bereik je dit? Maak je geen zorgen. Met deze 4 tips begin je elke dag met een vrolijk humeur.

1. Wees dankbaar

De wekker gaat, je rekt je uit met een glimlach op je gezicht. Je staat op, doet de gordijnen open en je ademt een paar keer diep in en uit. Van binnen voel je een gevoel van dankbaarheid dat de zon weer opnieuw opkomt vandaag, dat je wakker werd naast de liefde van je leven of dat je een leuke dag tegemoet gaat. Wees dankbaar voor de dag!

2. Neem de tijd

Maak van het ‘opstaan’ een leuke activiteit. Zet de wekker bijvoorbeeld een uur eerder en nuttig je ontbijt rustig op het balkon of in bed samen met je vriendin. Vind een ritueel waar je voordat je gaat slapen al naar uit kijkt. Zo sta je elke dag op met een glimlach van oor tot oor.

3. Plan je dag

Maak, voordat je naar bed gaat, een plan voor de volgende dag. Op deze manier hoeft je brein ’s ochtens niet na te denken over wat je allemaal moet doen.  Zo sta je met een ontspannen gevoel op.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…