Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Deze voedingsmiddelen zijn gezond, maar stillen je honger niet

Anja
2 min read

Veel mensen willen gezond eten, maar het buikje moet natuurlijk gevuld worden. Sommige gezonde voedingsmiddelen vullen echter voor geen meter en laten je maag met een leeg gevoel achter. Hierdoor neig je alsnog naar die ongezonde snack, wat natuurlijk niet goed is. Daarom hebben wij voor jullie een lijst gemaakt met gezonde voedingsmiddelen die je honger niet stillen.

Droge ontbijtgranen

Veel mensen ontbijten met bijvoorbeeld havermout. Dit vult echter niet als je dit alleen met water eet. Eet havermout met gekookte melk en wat noten en het vult al een stuk beter.

Fruit

Fruit is natuurlijk verschrikkelijk voedzaam, echt vullen doet het alleen niet. Als ontbijt kun je veel beter een omelet met een sneetje brood eten, zo heb je een goede “bodem” in je maag.

Rode wijn

We weten allemaal dat één glas wijn per dag gezond is. Door het drinken van alcohol wordt je eetlust alleen groter. Denk maar eens aan dat frietje dat je na het uitgaan naar binnen werkt. Pas hier dus mee op.

Salades

Salades zijn natuurlijk heel gezond, maar echt vullen doen ze niet. Sla, komkommer en tomaten bestaan voornamelijk uit water. Voeg ingrediënten toe aan je salade. Maak je een salade met bijvoorbeeld een gekookt eitje of een blik tonijn dan zal het beduidend beter vullen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…