Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

Zo maak je hem beter in bed

Anja
2 min read

Je hebt een relatie en je bent tot over je oren verliefd. Er mist alleen wat… Goede seks. Je geliefde ziet er goed uit, is super lief, maar een drama in bed. Dit hoeft niet te betekenen dat jullie seksleven voor altijd gedoemd is. Er zijn een paar eenvoudige trucjes om zijn bedskills te verbeteren.

1. Hij komt te snel klaar

Komt hij te snel klaar? Zorg dan dat jij het initiatief neemt en de controle hebt. Ga bijvoorbeeld bovenop zitten en vertraag het ritme wanneer je merkt dat hij bijna klaarkomt.

2. Geen zoenskills

Is hij een waardeloze kusser? Vraag hem dan om jou na te doen. Zuig zachtjes op zijn onderste lip, beweeg je tong op de manier waarop je wilt dat hij de zijne beweegt en laat je lippen wat langer op de zijne. Daag hem uit met de vraag of hij hetzelfde kan doen en jullie kunnen vervolgens samen genieten van een sensuele zoensessie.

3. Hij krijgt hem niet omhoog

Zorg bij dit probleem voor extra stimulatie. Gebruik bijvoorbeeld meer je handen, je mond of zelfs glijmiddel. Probeer niet te veel druk op hem te leggen. Het laatste wat je wilt is de stress bij hem verhogen, want dat maakt de situatie alleen maar erger.

4. Hij valt in slaap

Valt hij in slaap als jij net zin krijgt in een hete vrijpartij? Probeer dan ochtendseks in plaats van avondseks. Zo is de verleiding minder groot voor hem om zich achteraf om te draaien en in te dutten.

5. Vreemde geluiden

Als je partner nogal luid is in bed, zet dan eens muziek op. Zeg echter niet tegen hem dat hij wat zachter aan moet doen, hierdoor gaat hij zich geremd voelen.

Lees ook:

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…