Wil jij meer vegetarisch gaan eten? Ook wanneer je weinig ervaring hebt met de vegetarische keuken is deze uitdaging zeker haalbaar. Garden Gourmet deelt vijf gezonde recepten die je deze zomer helpen meer vegetarisch te eten. Vandaag: eiwrap met vegan tonijn.
Benodigdheden
- 1 potje Garden Gourmet Vuna
- 4 eieren
- 1 avocado
- Handjevol bieslook
- 100 ml Griekse yoghurt
- 1 teentje knoflook
Bereidingswijze
- Klop de eieren los en breng op smaak met peper. Schenk de helft van het eimengsel in de pan en bak tot je een gare omelet hebt. Herhaal met de rest van het ei.
- Snijd de avocado in plakjes en snijd de bieslook fijn. Meng de bieslook vervolgens met de Griekse yoghurt, het uitgeperste teentje, knoflook en peper.
- Verdeel de avocado, Garden Gourmet Vuna en knoflooksaus over de eiwraps. Smakelijk!