Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

10 dingen die je hond doet waarmee hij zegt “Ik hou van jou”

Bram
3 min read

Honden staan bekend om hun trouwheid, met hun waggelend staartje staan ze altijd voor je klaar. Mensen die een hond hebben zijn gezonder dan mensen die geen hond hebben. Je krijgt meer lichaamsbeweging én, minstens even belangrijk, enorm veel liefde van je hond. Wist je dat jouw hond je op 10 manieren probeert duidelijk te maken dat hij van je houdt? Lees hier hoe je deze schattige signalen kan herkennen.

1.Je verwelkomen als je thuiskomt

Ken jij iemand die even enthousiast is als je hond wanneer je thuiskomt? En dat zelfs elke dag, jaren aan een stuk? Je hond is altijd blij om je te zien, zelfs als je maar 5 minuten bent weggeweest. En jij weet dat er altijd iemand thuis iemand op je aan het wachten is. Jouw hond zorgt ervoor dat je je nooit eenzaam en ongelukkig voelt!

2.Z’n lievelingsspeeltje naar je toebrengen

Je hond toont dat hij je vertrouwt als hij zijn lievelingsspeeltje bij jou komt brengen.

3.Hij staat op als jij wakker bent

Hoe moe je hond ook is, als jij wakker bent dan is het tijd om op te staan. Je hond vertelt je dat jij het belangrijkste in zijn leven bent.

4.Je altijd en overal volgen

Volgt jouw hond je ook altijd, zelfs als je even naar de wc moet? je hond toont zijn trouwheid en wil nooit van je gescheiden worden.

5.Samen met jouw gapen

Het is wetenschappelijk bewezen dat je hond empathie heeft als hij met je mee gaapt. Je hond kan zich inleven in je leefwereld en wil dat aan jou laten zien.

6.Je blindelings vertrouwen

Maak je plots een verre wandeling in onbekend gebied? Geen probleem, je hond volgt je overal. Hij heeft er het volste vertrouwen in dat je hem nooit in gevaar zal brengen.

7.De hele tijd kijken naar wat je doet

Je hond voelt zich helemaal met jou verbonden. Hij wil dan ook altijd weten wat je aan het doen bent en hoe je je voelt. Hij kijkt naar je gezichtsuitdrukking en wil alles over je weten.

8.Voelen wat jij voelt

Je hond is erg aandachtig en kan je gezichtsexpressie feilloos lezen. Als jij verdrietig bent zal je hond je proberen troosten. Ben je vrolijk? Dan zal hij ook vrolijk worden!

9.Je altijd vergeven

Elk baasje verliest al een keer zijn geduld. Je hond zal je echter altijd vergeven. Jij bent nu eenmaal het beste baasje dat er is.

10.Altijd bij jou komen liggen

Komt jouw hond ook altijd bij je voeten liggen? Je hond voelt zich graag met jou verbonden.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…