Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

12 problemen dat ELKE vrouw zal herkennen

Bram
7 min read

1.  Maandelijkse ongemakken

Iedere gezonde vrouw zal er elke maand weer aan moeten geloven: haar regels. Naast het vervelende bloedverlies kan zijn ook nog te kampen krijgen met (hevige) buikpijn. Doordat haar hormonen door haar lichaam gieren, zal zijn bovendien te maken krijgen met stemmingswisselingen. Het ene moment schaterlacht ze, terwijl enkele minuten later tranen met tuiten worden gehuild omdat ze zich zo ellendig voelt.

2. Samen verliefd

Een vrouw doet veel dingen het liefst samen met één of meerdere vriendinnen. Maar om nou samen verliefd te zijn op dezelfde jongen is toch ook voor een vrouw echt te veel van het goede. Hoewel ze haar vriendin)nen) altijd alles gunt, zal ze zich in een dergelijke situatie toch opgelaten voelen. Ze wil namelijk deze hunk zelf aan de haak slaan en hem zeker niet steeds tegen willen komen als vriendje van haar beste vriendin.

3. Kleding kiezen

Hoewel de kast van een vrouw in de regel bijna uit zijn voegen barst, is het maken van een snelle keuze er bij de meeste dames niet bij. Elke dag weer staat een vrouw voor haar kledingkast om te bedenken wat die dag de meest geschikte kleding zal zijn. Ze vraagt zich dan bijvoorbeeld af of een bepaald kledingstuk wel kan en niet te uitdagend is, maar daarnaast ook zeker niet te tuttig overkomt. In de regel zullen er meerdere kledingstukken uit de kast worden genomen om uiteindelijk op het bed of een stoel te belanden. Pas na veel wikken en wegen zal een vrouw haar uiteindelijke kledingkeuze maken, en dan bij voorkeur nog na het inwinnen van advies bij een huisgenoot.

4. Verwrongen zelfbeeld

Op het moment dat een vrouw in de spiegel kijkt, zal ze zichzelf soms niet zien zoals ze werkelijk is. Ze vindt zichzelf namelijk al snel te dik, terwijl ze een prima lichaamsgewicht en lichaamsbouw heeft. De mening van een ander zal haar vaak zelfs nog onzekerder maken, bijvoorbeeld als zij in haar hoofd heer geprent dat ze in een bepaald kledingstuk een dikke kont heeft, zal niemand haar ervan kunnen overtuigen dat ze er juist prachtig uitziet. Het aannemen van een compliment gaat een vrouw dan ook niet altijd even goed af.

5. Autorijden

Voor een vrouw kan het rijden in een auto veel gemak met zich meebrengen. Maar autorijden kan eveneens gepaard gaan met een heleboel onzekerheid en ergernissen. Een groot aantal vrouwen heeft bijvoorbeeld weinig kaas gegeten van achteruit inparkeren en zal een dergelijke manoeuvre het liefst vermijden. Zeker als zij in het gezelschap is van een mannelijke passagier kan het autorijden voor een vrouw een ware nachtmerrie zijn.

6. Uitgelopen make-up

Een vrouw wil er doorgaans heel de dag door piekpijn uitzien. Niet alleen wil ze leuk gekleed gaan, maar ook dient haar make-up perfect in orde te zijn. Na een regen- of huilbui kan haar gezicht echter veranderd zijn in een modern kunstwerk met doorlopen en uitgeveegde kleuren. Om dergelijke situatie op te kunnen vangen zullen de meeste vrouwen altijd een soort noodplan bij zich hebben in de vorm van een enorme make-uptas.

7. Overvolle hand- of schoudertas

Naast een heleboel make-up heeft een vrouw vaak nog een heleboel andere dingen bij zich. Ze is immers op van alles en nog wat voorbereid. Denk maar eens aan haar huis- en autosleutels, haar smartphone, de papieren zakdoekjes, een kammetje, een flesje parfum en de nodige middelen ten behoeve van de dameshygiëne. Ze is dan wel op een groot aantal zaken voorbereid, maar kan als het puntje bij het paaltje komt vaak niet vinden wat ze nodig heeft. De tas dient dan ondersteboven gehouden te worden om het benodigde voorwerp te vinden.

8. Vaginale klachten

De vagina van een vrouw is erg gevoelig. Je dient hiermee dus erg voorzichtig om te springen. Zeker als het gaat om de hygiëne kan er vaak nog wel het één en ander verbeterd worden. Hoewel dit juist niet wil zeggen dat je met allerlei intieme reinigingsmiddeltjes aan de slag moet gaan. Dergelijke producten kunnen er immers juist voor zorgen dat de zuurbalans in de vagina verstoord raakt en er klachten ontstaan.

9. Geen zon in seks

Over het algemeen kan worden gesteld dat een vrouw een lager libido heeft in vergelijking tot de meeste mannen. Het kan dus gebeuren dat ze geen zin heeft in een gezellige vrijpartij, terwijl haar man of vriend hier juist wel voor te porren is. De zin in seks bij een vrouw is namelijk afhankelijk van een heleboel verschillende factoren. Denk hierbij aan: haar stemming op dat moment, haar lichamelijke conditie en haar hormonale huishouding. Wanneer een vrouw geen zin heeft om te vrijen wil dit echter niet zeggen dat ze niet van haar partner houdt. Ze heeft alleen even geen behoefte aan seksuele aandacht. Knuffelen kan soms een prima tussenoplossing zijn waar beide partners zich in kunnen vinden.

10. Drang om te moederen

Van nature zal een vrouw regelmatig de drang voelen om te moederen. Dit gevoel kan zich echter niet alleen voordoen als zij de zorg krijgt voor één of meerdere kinderen. Ook binnen een relatie kan een vrouw op een moederlijke manier willen zorgen voor haar partner, hoewel dit lang niet in alle gevallen als prettig zal worden ervaren. Al vanaf de oertijd willen vrouwen immers zorgen voor mensen die hen dierbaar zijn. Door haar zorgzaamheid te waarderen zal haar persoonlijkheid, eigenwaarde en zelfvertrouwen dan ook enorm groeien.

11. Impulsieve aankopen doen

Op het moment dat een vrouw gaat winkelen dan zal ze in een soort roes terechtkomen. Er zal een soort jachtinstinct in haar wakker worden dat haar van winkel naar winkel stuurt om maar geen koopje te hoeven missen. Aan het einde van een winkeldag is het dan ook niet vreemd dat een vrouw volgepakt met tassen thuiskomt. Zodra de inhoud van deze tassen echter triomfantelijk wordt uitgestald, zal blijken dat het gros van de aankopen impulsief zijn gedaan. Bepaalde koopjes konden gewoonweg niet in de winkel achter worden gelaten. In de ogen van een vrouw zullen deze vast en zeker nog van pas komen. Vaker blijken de impulsief aangekochte producten in een kast te verdwijnen om er, dikwijls pas jaren later, ongebruikt uitgehaald en weggedaan te worden.

12. Zeuren

Een vrouw wil graag dat bepaalde dingen gedaan worden. Bij voorkeur ook nog eens op een manier die zij in haar hoofd heeft gehaald. Om er echter zeker van te zijn dat je deze dingen ook daadwerkelijk (op haar manier) doet, zal ze je er regelmatig aan herinneren. Vaak zal een dergelijke herinnering echter worden ervaren als zeuren. De enige manier om hier vanaf te geraken is door de gevraagde taak zo snel mogelijk op de juiste manier af te handelen. 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…