scrollTop top

5 rare dingen die je alleen bij je partner kan doen

5 rare dingen die je alleen bij je partner kan doen

Met vrienden maak je meestal de raarste dingen mee. Avonden waarvan je niet meer weet wat je gedaan hebt, je bezoekt verboden plekken, je haalt kattenkwaad uit, noem maar op. Iedereen herkent dit wel. Maar met je partner kan je ook behoorlijk rare dingen doen. Wat zijn nu de 5 rare dingen die je alleen samen met je partner kan doen?

1. Boeren en scheetjes laten

‘Per ongeluk’ een boer of scheet laten. Oké, het is niet echt ‘ladylike’ maar iedereen doet het. Je hebt iets verkeerd gegeten of je hebt te snel gedronken en dan laat je wel eens een scheet of een boer. Je partner vindt dat allemaal oké. Jullie lachen er zelfs om of jullie plagen elkaar met de stinkende scheetjes van de ander.

2. Spelen

Er gaat niks boven een goed worstelpartijtje op bed. Hij gooit met je, alsof je een balletje bent. Jullie kietelen elkaar volop. Jij denkt echt dat je op een dag van hem zult winnen. Je kunt altijd je knijptechnieken in de strijd gooien.

3. Berichtjes

Jullie sturen elkaar berichtjes terwijl je naast elkaar in de zetel of op café zit. Raar maar waar. En natuurlijk zijn jullie berichtjes altijd grappig.

4. Zeuren om aandacht

Dansen voor de tv, rare stemmetjes opzetten, elkaar aantikken en kietelen, noem maar op. Soms heb je gewoon even aandacht nodig en doe je er alles aan om dit te krijgen.

5. Kledingruil

Altijd al in een overhemd of T-shirt van hem willen rondlopen? Hij wil misschien ook wel eens jouw string uitproberen. Samen kleding uitwisselen en lachen tot jullie niet meer kunnen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  231.188.893
 • Aantal
  doden
  4.740.152
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  1.233.723
 • Aantal
  doden
  25.554

Schrijf je in op “Gezond Vandaag” en ontvang de beste artikels dagelijks in je mailbox!