Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 redenen waarom je vandaag nog een vluggertje moet hebben

Anja
2 min read

Reden 1: je bent te moe voor het echte werk, maar hebt wel zin

Soms doe je niets liever dan het uittrekken van de helft van je dag voor een actieve sessie onder de lakens, maar er zijn ook momenten dat je er even niet aan moet denken. Heb je toch zin? Dan kun je toch aan je trekken komen door gewoon even snel een vluggertje tussendoor in te plannen.

Reden 2: je versterkt jullie band

Heb jij eigenlijk niet echt zin in seks, maar wil hij duidelijk wel? Gun hem dan een vluggertje. Je spant je minimaal in, maar je versterkt wel jullie band. Je hoeft hem namelijk niet af te wijzen en eigenlijk pakt een vluggertje voor jou ook helemaal niet verkeerd uit. Win-win!

Reden 3: meer seks? Dan communiceer je beter

Uit onderzoeken is gebleken dat je beter communiceert als je vaker seks hebt met je partner. Dit betekent dat je een betere relatie krijgt, simpelweg door af en toe een vluggertje tussendoor te doen. Het kost nauwelijks tijd of energie, maar het levert wel veel op!

Reden 4: je voelt je even een seksgodin

Een vluggertje kan echt sexy zijn. Ga je even je boekje te buiten, dan voel je je stiekem een seksgodin en dit heeft iedere vrouw wel eens nodig. Laat je eens gaan en je voelt je daarna echt sexyer!

Reden 5: je krijgt er energie van

Voel je je futloos en moe? Dan is de kans groot dat je juist geen zin hebt in seks. Neem in dit geval toch maar tijd voor een vluggertje tussendoor, want van seks krijg je energie. En omdat je je nauwelijks in hoeft te spannen voor een vluggertje, is dit zeker een goede manier om wat meer energie te krijgen.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…