Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 signalen die aantonen dat jij en je partner een TOP team zijn

Anja
2 min read

Sommige koppels zijn gewoon zo op elkaar afgestemd, dat ze echt een topteam zijn. Herkennen jullie deze signalen?

1. Jullie kennen elkaar volledig

Geen geheim onbekend, geen gedachte verborgen. Volledige eerlijkheid. Ook als het minder fijn is – voor jullie is niets nieuws. Hierdoor kunnen jullie altijd eerlijk zijn tegenover elkaar. Dat neemt veel zorgen weg. Je hoeft te piekeren over de mening van je partner. Jullie kennen elkaar. Je kunt jezelf zijn.

2. Jullie vullen elkaar aan

Jouw partner heeft moeite met spelling, jij met rekenen. Jullie zijn niet perfect, maar helpen elkaar waar nodig. Als een van jullie somber is, vrolijkt de ander je op. Er is een aangename balans tussen jullie twee. Samen kunnen jullie de wereld aan!

3. Je deelt nagenoeg dezelfde hobby’s (of respecteert die van de ander)

Je partner is een echte fitnessfanaat. Jij bent meer een danser. Jullie hebben respect voor elkaars hobby en zijn oprecht geïnteresseerd in verhalen daarover. Als het om de hobby gaat, maken jullie tijd vrij. Een hobby is erom te behouden. Overigens delen jullie ook veel hobby’s. Als een van jullie twee een hobby niet kent, introduceer je elkaar op een geduldige, energieke manier.

4. Jullie kennen allebei elkaars vrienden (en forceren niets)

Je weet waar je partner mee omgaat, wie vrienden zijn en wie collega’s. Dat respecteer je. Vice versa precies hetzelfde; jouw partner kent jouw vriendengroep. Als jij of jouw partner ook bevriend raakt met een vriend is dat fijn. Je forceert echter niets. Dat is nergens voor nodig.

5. Jullie zijn het liefste bij elkaar, maar eventjes alleen is geen probleem

Het allerliefste zijn jullie gewoon bij elkaar. Daar bestaat jullie vrije tijd uit. Samen lekker op de bank hangen, een film kijken of shoppen. Als jij iets wilt gaan doen is dat echter geen probleem. Jullie kunnen ook prima zonder elkaar. Als het maar niet te lang is.

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…