Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

5 tekenen dat jij geen ochtendmens bent

Bram
2 min read

Veel mensen springen gelijk uit bed als hun wekker gaat. Voor net zoveel mensen is dit iets moeilijker. Hieronder krijg je vijf tekenen dat jij geen ochtendmens bent.

Wekker

Voordat je gaat slapen moet je eerst al je wekkers inschakelen. Niet alleen die radiowekker die je toch altijd mist. Ook op je telefoon stel je tot wel zes verschillende wekkers in. Die je dan ’s ochtends natuurlijk weer wegdrukt met de snooze knop. Als al die wekkers dan toch hun werk gedaan heb ben je daarna nog niet met veel plezier uit bed te krijgen.

Koffie

Het tweede teken waaraan je kunt herkennen dat je geen ochtendmens bent is dat je eerst liters koffie nodig hebt om enigszins normaal te kunnen functioneren. Voor die tijd moet er dan ook niemand tegen je praten of wat van je vragen.

Geen gesprek

Het eerste halfuur nadat je uit bed bent kun je dan ook geen normaal gesprek voeren met anderen. Het is voor iedereen beter dat je eerst even tot jezelf komt. Mochten ze wel tegen je praten, dan komen er ook de meest onzinnige dingen uit je mond. Dingen die je je later niet eens kunt herinneren. 

Ontbijt

Als vierde teken komt daar het ontbijt naar voren. In de meeste gevallen heb je hier niet eens zin in, zo vroeg in de ochtend. Mocht je wel trek hebben in een goed en stevig ontbijt heb je hier geen eens tijd voor. Hierdoor heb je dus de hele dag door een honger gevoel. Maar ja, eerder uit bed komen is ook geen optie.

Blijven liggen

Ten slotte het vijfde teken dat jij geen ochtendmens bent. Als je er niet uit hoeft kies je hier ook absoluut niet voor. Je blijft lekker in bed liggen en draait je het liefst nog even om. Niemand die je iets doet.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…