Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 Redenen waarom kleine borsten fantastisch zijn

Bram
3 min read

1. Jeugdigere uitstraling

Grotere borsten hebben als belangrijk nadeel dat de zwaartekracht er meer vat op heeft. Met andere woorden: grote borsten zullen eerder gaan hangen. Met kleine borsten zul je er dus aanzienlijk langer jeugdig uit blijven zien. In bepaalde gevallen zorgen kleine borsten er zelfs voor dat een vrouw van over de dertig aan wordt gezien voor een jonge dame van in de twintig.

2. Aangenamere seks

Wanneer je bepaalde mannenbladen inkijkt, dan zou je het niet direct denken, maar vrouwen met kleine borsten hebben een gigantisch voordeel tijdens het hebben van seks. Wetenschappelijk onderzoek heeft immers aan weten te tonen dat grote borsten aanzienlijk minder gevoelig zijn dan kleinere exemplaren. Zo kunnen kleine borsten, dankzij een kleinere hoeveelheid vetweefsel, eenvoudiger worden gestimuleerd worden. Wanneer je meer gevoel hebt in je borsten zal dat een positieve uitwerking hebben op je beleving van seks.

3. Geen uitpuilende borsten

Borsten die uit je hemdje puilen zijn vaak erg frustrerend voor een heleboel rondborstige dames. Door de omvang van hun borsten zal bovendien hun hemdje keer op keer openspringen. Met een minder grote cupmaat zullen de knoopjes van je hemdje echter keurig gesloten blijven. Je hoeft dan dus niet voortdurend aan je bovenkleding te frunniken om deze mooi dicht te houden.

4. Rijke mannen vinden kleine borsten aantrekkelijk

Niet alle mannen vallen op kleine borsten, dat is een feit. Echter mannen die op financieel gebied hun zaakjes goed op orde hebben, vallen eerder op vrouwen met een kleinere cupmaat. Dit feit is aan het licht gekomen tijdens een Amerikaans onderzoek waarin aan mannen met uiteenlopende socio-economische achtergronden werd gevraagd welke borsten zij het meest aantrekkelijk vonden. De uitkomst van het onderzoek liet zien dat armere mannen eerder vielen voor rondborstige dames, terwijl financieel stabiele heren juist kleine borsten wisten te waarderen. Je kleine borsten kunnen dus indirect voor een goede financiële zekerheid zorgen.

5. Geen seksistische vriendjes

Mannen die enkel een relatie aan willen knopen met rondborstige vrouwen, zijn behalve oppervlakkig, ook vaak erg seksistisch ingesteld. Een wetenschappelijke studie toonde aan dat er een verband bestaat tussen seksisme en de grootte van de borsten. Mannen die op grote borsten vallen, zullen bijvoorbeeld vrouwen als minderwaardig en zwak zien. De meeste dames zitten echter niet op mannen met dergelijke eigenschappen te wachten.

6. Betere lichaamshouding

Wanneer je kleine borsten hebt, dan mag je je gelukkig prijzen. Je hebt immers niet alleen minder last van een pijnlijke rug dan dames die voortdurend de last van grote borsten met zich mee moeten dragen. Bovendien zullen kleinere borsten bijdragen aan een betere lichaamshouding. Het gewicht van grote borsten zal namelijk je lichaam eerder naar voren laten leunen. Een dergelijke lichaamshouding zorgt er bij dames met grote borsten vaak voor hoofd- en nekpijn.  

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…