Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 SUPER tips om je seksleven gepassioneerd te maken!

Bram
6 min read

Neem even de tijd om dit artikel te lezen en zo je seksleven op te waarderen! Zorg voor dat tikkeltje meer!

1.         Gebruik opwindende quotes

Je kunt je partner niet alleen lieve complimentjes maken, maar ook opwindende quotes gebruiken tijdens een passionele vrijpartij. Je zou dingen kunnen zeggen als: 'Ik wil je! Nu!' of 'Je maakt mij echt helemaal gek'. Doordat je je partner dit soort complimenten geeft, zal zijn of haar zelfvertrouwen zeker toenemen. De kans dat je lief zich volledig zal laten gaan tijdens de seks is dan ook meteen een stuk groter geworden. Je partner zal zich dan immers begeerd voelen. Indien je dergelijke opwindende dingen niet durft te zeggen, dan kan een glaasje wijn wellicht de drempel wat verlagen.

Tijdens het vrijen is het goed om je partner aan te moedigen en te complimenteren, maar desondanks zijn er een aantal zaken dat je beter niet zegt. Denk maar eens aan de naam van een ex of een belachelijk koosnaampje voor je lief. Beter bewaar je ook flauwe grappen voor een later tijdstip. Je partner zal het tijdens de seks alleen waarderen als je hem, of haar, laat zien en voelen dat je verlangt naar zijn of haar passie.

2.         Blijf kussen en knuffelen

In bepaalde situaties kan de affectie in een relatie wat zijn verdwenen, maar dat willen de meeste partners natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. In dergelijke gevallen is het dan ook essentieel om door te gaan met elkaar regelmatig te kussen en te knuffelen. Op die manier kun je elkaar toch laten zien wat je voelt. Je liefde uiten is namelijk ook cruciaal voor een goed seksleven. Kussen en knuffelen zal helpen om jullie verlangen naar elkaar aan te wakkeren. Daarnaast is het erg romantisch om samen gezellig te kroelen.

Natuurlijk mag de tongzoen niet worden vergeten. Zeker als je al een langere tijd een relatie hebt, wordt er wel gewoon gekust, maar zal de tongzoen al gauw op de achtergrond verdwijnen. Dit is erg jammer omdat juist tongzoenen een goede manier is om het voorspel in gang te zetten. Zelfs in een lange relatie moet je dus regelmatig bewust qualitaty time maken voor elkaar. Je kunt bijvoorbeeld, net zoals in het begin van jullie relatie samen op de bank gaan zitten tongzoenen.

3.         Ondeugend rollenspel

Als je wat meer durf hebt kan een rollenspel je liefdesleven een ware boost geven. Je kunt er dan voor kiezen om te veranderen in één van de fantasieën van jou en/of je partner. Op die manier is succes vrijwel verzekerd en maakt je je lief dol van verlangen door juist zijn, of haar, favoriete personage te willen spelen. Je kunt van tevoren je partner enkele rollen op briefjes laten schrijven en deze in een doos stoppen. Daarna laat je je partner de rol trekken die jij dient te gaan spelen. De volgende keer zal het dan jouw beurt zijn om je partner in een bepaalde rol tevoorschijn te laten komen tijdens het liefdesspel.

4.         Uitstekende persoonlijke verzorging

Om je partner te laten zien dat je je seksleven serieus neemt, dien je je schaamstreek netjes bij te werken. Indien je je schaamhaar niet helemaal weg wilt scheren, dan kun je eens een bezoekje brengen aan een schoonheidsinstituut voor bijvoorbeeld een bikini wax. Bij voorkeur ga je de haartje op dit deel van je lichaam niet epileren, maar kies voor wax of een ontharingscrème. Uit onderzoek is overigens vast komen te staan dat vrouwen met perfect verzorgt schaamhaar betere seks hebben. De reden hiervoor is echter niet volledig duidelijk, maar is wellicht te danken aan het feit dat de schaamstreek extra gevoelig wordt, je partner eerder de clitoris vindt, een vrouw zich beter kan laten gaan of dat een vrouw die zich op deze gevoelige plaats scheert op voorhand al wat meer seksueel zelfverzekerd is. Een goede verzorging van je schaamhaar is dan ook absoluut het proberen meer dan waard. Bovendien kun je het haar altijd weer laten groeien als scheren je niet bevalt.

5.         Speel een sekspel

Tegenwoordig zijn er diverse erotisch gezelschapsspellen te koop. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon samen strippoker spelen en elkaar al spelend uitkleden. Maar ook samen het spel Liefdesbad spelen betekent elkaar uitdagen met sexy en erotische opdrachten. Wanneer je je lief liever met behulp van je vijf zintuigen ontdekken dan is het spel 'De weg van het plezier' zeker het proberen waard. In alle gevallen zal seksuele opwinding en genot gegarandeerd zijn.

Een andere manier om je seksleven wat speelser te maken is door tijdens het voorspel lekker van elkaar te snoepen. Je kunt de erogene zones van je partner bijvoorbeeld insmeren met honing, slagroom, champagne of chocolade en vervolgens al dit lekker van hem, of haar aflikken. Terwijl je het lekkers nog in je mond hebt, kun je je lief ervan laten proeven door elkaar innig te kussen. Uiteraard dien je wel voorzichtig om te gaan met de gevoelige zones in je schaamstreek. Hiervan kun je het beste puur natuur genieten om vervelende infecties te voorkomen.

6.         Jezelf begerenswaardig maken

Veel vrouwen voelen zich aantrekkelijk met gladde benen en hoge hakken. Om het hoofd van je lief op hol te brengen, kun je dan ook heel de dag rondlopen in uitdagende lingerie. Op het moment dat de avond aanbreekt, zul je samen met je partner dan ook al behoorlijk zijn opgewarmd. Je begerenswaardig en sexy voelen is dan ook een uitstekende manier om eerder opgewonden te raken. Een zelfverzekerde sekspartner is nu eenmaal niet te weerstaan.

Om je partner in de loop van de dag al in de juiste stemming te brengen, kun je hem of haar verrassen en seksueel getinte berichtjes sturen. Door je creativiteit te gebruiken kun je je lief al uitdagen en opwarmen voor een intense vrijpartij. Wedden dat je lief ‘s avonds al erg opgewonden bij je binnenstapt. Uiteraard zul je zelf ook al behoorlijk in de juiste stemming komen als je heel de dag je partner aan het verleiden bent.

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…