Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

6 type dansers die je altijd tegenkomt wanneer je uitgaat

Anja
3 min read

Ben jij regelmatig in de club, in de bar of in een kroeg te vinden om lekker met je vriendinnen een avondje uit te gaan? Dan herken je vast deze 6 type dansers die je altijd tegenkomt als je uitgaat…

1: de onzekere danser. Vaak is dit een man, maar de onzekere danser kan ook een onzekere danseres zijn. Hij of zij wil eigenlijk heel graag dansen, maar is een beetje onzeker en beweegt daarom maar wat onhandig mee op de muziek. Een paar drankjes verder kan dit overigens helemaal veranderd zijn.

2: de overdreven danser. Dit is een persoon die het leuk vindt om aandacht te krijgen en zich absoluut niet schaamt voor zijn of haar moves, hoe slecht ze ook zijn. Leuk om naar te kijken, want de overdreven danser heeft in ieder geval wel plezier!

3: de gekke danser. Vaak twee vriendinnen die samen gekke dansjes doen en elkaar op deze manier aan het lachen maken. Het ziet er gek uit, maar als je zelf een gekke danser bent weet je hoe leuk het kan zijn om op deze manier lol te hebben met jouw vriendin.

4: de sexy danser. Dit is vaak een meisje die weet dat ze er goed uit ziet en met haar moves mannen aan de haak probeer te slaan. Soms lukt het, maar er zijn ook genoeg mannen die de sexy danser een beetje eng vinden en haar liever ontwijken.

5: de handtastelijke danser. Dit is dan weer vaak een man. Hij denkt dat vrouwen hem heel leuk vinden en heeft zichzelf overtuigd dat hij geweldige moves heeft. Voor je het weet, staat hij plotseling tegen je aan te schuren en probeert hij je sensueel in de ogen te kijken. Niet erg aantrekkelijk, maar vooral een beetje eng.

6: de goede danser. Sommige mensen kunnen nu eenmaal beter dansen dan andere mensen en weten dit ook van zichzelf. Komt er een leuk liedje op, dan gaan ze helemaal los en laten ze de hele club, bar of kroeg zien wat ze kunnen. Een goede danser heeft hierna vrijwel altijd een flirt te pakken, want iedereen vindt het aantrekkelijk als een man goed kan dansen.

Let's dance!

Door Anja

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…