Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 dingen die alleen kleine vrouwen begrijpen

Bram
2 min read

Hier is een oproep aan alle kleine vrouwen! Dat goede dingen in een kleine verpakking komen hoeven we jou allicht niet meer te vertellen. Toch zijn er voor- en nadelen verbonden aan klein zijn. Lees hier 7 dingen die alleen kleine vrouwen kunnen begrijpen.

1.Je staat altijd vooraan op de foto

Jij mag altijd vooraan op de foto staan. Mensen die de groepsfoto bekijken zien jou altijd als eerste. Daarna kijken ze pas naar de anderen.

2.Je past makkelijk in kleine ruimtes

Je kan gemakkelijk op de achterbank zitten tussen twee personen. Jij vindt altijd wel een plaatsje. Ben je in een ruimte en zijn alle stoelen bezet? Geen probleem, ga gewoon tussen twee mensen zitten. Je begrijpt echt niet waar anderen zo moeilijk over doen.

3.Je kan goed op hakken lopen

Mooi en elegant op hakken lopen vraagt veel oefening en zelfdiscipline. Maar jij bent erin gespecialiseerd. Er zijn zoveel sexy schoenen met hakken waar je tussen kan kiezen. Je wandelt zoals een model en je kan zelfs dansen op hoge hakken!

4.Je ziet er altijd jong uit

Niemand kan je leeftijd raden. Je ziet er jong uit, ongeacht je leeftijd. Soms denken kinderen zelfs dat je even oud bent! Is dit geen mooi compliment?

5.Je kan makkelijk kledij uit de kinderafdeling passen

Als je klein bent heb je het privilege om kledij voor kinderen te passen. Vind je niets in de damesafdeling? Geen probleem, misschien vind je wel iets leuk bij de kinderen. 90% van de keren zullen de topjes en rokjes jou ook passen. En als een vriendin je vraagt van waar je dat nieuwe kleedje hebt, weet je zeker dat zij het nooit zal kunnen dragen!

6.Je neemt weinig plaats in

Als je slaapt heb je niet zoveel plaats nodig in bed. Ookal is je vriend groot, het zal nooit een probleem worden.

7.Je kan er sexy én schattig op hetzelfde moment uitzien

Kleine vrouwen hebben nog een ander voordeel. Ze kunnen complimentjes krijgen zoals “Ze is sexy”, en op hetzelfde moment zegt iemand “Ja, ze is ook schattig”. Er sexy én schattig uitzien tegelijkertijd? Doe ons dat maar eens na!

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…