Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 dingen die hij prachtig vindt aan jouw gezicht

Olivier
4 min read

En dit is waarom hij iedere dag nog meer en meer van je houdt!

1. Je oogopslag

Hij kan er enorm van genieten als je je ogen opslaat, en naar hem omhoog kijkt, wanneer hij je haar met zijn vingers uit je gezicht strijkt. Hoewel mensen in jullie omgeving dit vaak zien als een liefkozing, is het voor hem eerder een automatisme. Met dit gebaar wil hij immers zichzelf eraan herinneren dat hij een leuke vriendin heeft. Een vriendin die het heel plezierig vindt als hij met zijn handen het haar uit haar gezicht veegt. Een heerlijk momentje van jullie samen, zeker als je je voorhoofd dan ook nog op die schattige manier fronst.

2. Je zonnesproetjes

Op het moment dat je een langere tijd in de zon hebt gezeten en je zonnesproetjes voor de dag zijn gekomen. Er zijn uiteraard altijd mensen die niet van sproeten houden, dit zijn in het bijzonder mensen die zelf sproetjes hebben. Alle overige mensen weten zonnesproetjes echter meer dan te waarderen. Dit is een beetje vergelijkbaar met mensen met krulhaar die juist hun haar liever stijl zouden zien. Het gras bij een ander is nu eenmaal altijd groener en dat geldt eveneens voor een gezicht vol met aandoenlijke sproetjes.

3. Je op je lip bijt

Je lief zal je enorm sexy vinden op momenten dat je een beetje afwezig op je lip bijt, bijvoorbeeld tijdens het studeren of het lezen. Op je lip bijten wordt door vrijwel elke man als erg sexy beschouwd. Dus wanneer je je lief naar je ziet staren tijdens het lezen, dan zit je waarschijnlijk zonder het je te realiseren weer op je lip te bijten. Dit is voor een man één van de meest sexy dingen die je met je gezicht doet. Hij moet daar gewoon naar blijven kijken.

4. Je ogen

Het is wellicht wat afgezaagd, maar daardoor niet minder waar, maar een man vindt het zalig om in je ogen te staren. Je lief zal dan ook gemakkelijk kunnen verdwalen in de mysterieuze wereld van je ogen. Het is dan ook niet echt vreemd dat er een heleboel gedichten zijn geschreven met als thema de ogen van meisjes en vrouwen. Je zou dan ook kunnen zeggen dat je lief geïnspireerd raakt door je ogen. De kleur van je kijkers maakt hierbij overigens geen enkel verschil. Zowel in blauwe-, bruine- als groene ogen kan een man nu eenmaal gemakkelijk verdrinken.

5. De kuiltjes in je wangen

Wanneer je lacht dan zullen er op een speciale manier kuiltjes zichtbaar worden in je wangen. Deze kuiltjes vindt je lief zo schattig dat zijn dag weer helemaal goed is als het hem weer is gelukt je aan het lachen te maken. Voor hem is dat waarschijnlijk het meest schattige dat hij ooit heeft gezien. Hiermee heb je zelfs de aanblik van een kleine puppy weten te evenaren. Zelfs op zijn meeste slechte dagen kun je hem op die manier weer eenvoudig opbeuren.

6. Je mond

Niet alleen kun je met je mond heerlijk zoenen, ook komen er van tijd tot tijd erg lieve woordjes uit. Je lief zal dan ook niets liever doen dan je overladen met kussen. Ook zal hij voortdurend proberen je te plezieren zodat je weer van die lieve dingen tegen hem zult zeggen. Maar ook als je boos of geïrriteerd bent, zal hij je mond weten te waarderen. Je lippen zien er immers altijd uit om te zoenen.

7. Je wangen

Je wangen lijken bijna uit te nodigen om aangeraakt te worden. Om die reden begrijp hij volkomen waarom je oude tantes je zo graag een kneepje in je wang geven. Vaak moet hij zich zelfs beheersen om niet hetzelfde te doen als hij je meer dan een uur niet heeft gezien. Je wangen zijn immers heerlijk zacht en bovendien prachtig om te zien.

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…