Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 dingen die je herkent op je eerste vakantie samen

Bram
2 min read

Je allereerste romantische vakantie samen kan erg spannend zijn. Maar al snel zal je merken dat niet alles verloopt zoals je had gehoopt. Omdat het altijd leuk is om je een beetje voor te bereiden moet je dit echt gelezen hebben.

1.Je hotel lijkt niet zoals in de brochure

Je hebt al de hele tijd je ‘coole vibe’ kunnen behouden – tot je je hotelkamer ziet… De kleerkast zit vol stof en er is één handdoek om samen te delen.

2.Je bent zo verdwaald

Je ontdekt uit welk hout je vriend gesneden is als je samen verdwaald bent. Durft hij hulp vragen?

3.Je hebt echt je kopje koffie nodig

Ochtendkoffie is niet belangrijk voor hem, maar jij zou bijna een moord begaan zonder. Stelt hij je voor om voor jou een koffie te halen? Laat hem dan nooit meer los!

4.Je kan niet langer doen alsof je nooit naar de wc gaat

Ja, we zeiden het. Je kan natuurlijk doen alsof je ijs gaat halen en naar de wc in de lobby gaan. Of doe gewoon normaal en ga naar de wc. Neem een luchtverfrisser of kaarsje mee voor de zekerheid.

5.Je kan niet langer doen alsof hij nooit naar de wc gaat

Dit is je kans om te ontdekken welk type wc-ganger hij is. Een ‘klaar-en-gedaan’-type of een ‘lekker-met-een-tijdschrift-twee-uur’-type.

6.Je vraagt je af, “Is dit vakantie of sportkamp?”

Het klassieke dilemma: Hij wil gaan rotsklimmen, dan rennen en dan vissen. Jij wil iets gaan drinken op het strand. Je stelt een compromis voor en je vindt jezelf doodmoe halfweg op een berg.

7.Jij houdt het proper en hij maakt er een rommeltje van

Er zijn mensen die hun koffer netjes in een hoek van de kamer zetten, en er zijn mensen die er onmiddellijk een rommeltje van maken. Dit is een voorsmaakje van hoe het eraan toe zal gaan als jullie samenleven…

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…