Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 manneneigenschappen waar alle vrouwen jaloers op zijn

Bram
4 min read

1. Geen getut voor de spiegel

Mannen kunnen uit hun bed stappen en vervolgens een T-shirt aantrekken, dat onder een stapel kleding vandaag is gehaald die al twee dagen in de was had moeten liggen. Daarna snel een hand door hun haar en ze zijn klaar om te vertrekken. Vrouwen daarentegen staan vaak een uur te tutten voor de spiegel met allerlei smeerseltjes en make-up. Wanneer een man een uur langer blijft slapen, is hij in de regel nog eerder klaar dan jij.

2. Nauwelijks zenuwen voor een belangrijke afspraak

Mannen zijn over het algemeen nauwelijks zenuwachtig voor een belangrijke afspraak. Vrouwen denken daarentegen over alles meerdere keren na en stellen zich duizenden vragen. Zoals wat kan ik het beste aandoen? Is een hand geven voldoende of horen daar ook drie zoenen bij? Mannen laten echter alles veel meer op zich afkomen. Zij zien wel hoe alles gaat lopen en het is dan nog altijd tijd genoeg om te reageren. Een vrouw mee uitvragen gaat mannen dan ook vaak een stuk makkelijker af dan vice versa.

3. Amicaal met iedereen

Vrouwen hebben al gauw hun oordeel klaar. Hierbij maakt het geen verschil of het gaat over een onbekende of over een vriendin. Een man zal echter al snel over van alles en nog wat kletsen met andere, voor hem onbekende mannen. Lekker ongedwongen met anderen omgaan, lijkt er voor de meeste vrouwen echter niet in te zitten.

4. Daden van anderen zijn onbelangrijk

Mannen kan het doorgaans helemaal niets schelen wat een andere doet. Wanneer een vrouw echter merkt dat een goede vriendin met een ander aan het winkelen is dan zal ze zich afvragen wat er mis is met haar. Dit geldt ook als al haar vrienden en vriendinnen naar een geweldig feest zijn en zij alleen thuis zit. Een man zal in een dergelijke situatie niet lang stilstaan bij het feit dat hij niet bij zijn vrienden is. Er is immers een goede film op televisie vanavond en voldoende bier in huis. Hij vermaakt zich dus prima in zijn eentje.

5. Simpelweg iets kunnen weigeren

Mannen zijn prima in staat om gewoon 'nee' te zeggen. Wanneer een man liever thuis televisie kijkt, dan gaat hij niet met vrienden uit. Als een vrouw een keer een afspraak met vriendinnen af willen zeggen dan vraagt ze zich direct af wat de dames van haar denken. Misschien gaan haar vriendinnen wel over haar kletsen of mist ze iets leuks. Al snel zal een vrouw dan alsnog over stag gaan om met haar vriendinnen mee te gaan. Die leuke serie op televisie kijkt ze later wel.

6. Snel weer vergeten van dingen

Vrouwen zullen vaak nog lange tijd over een vervelende ervaring nadenken. Een man daarentegen zal een onplezierig voorval al snel weer vergeten zijn. Wanneer hij later aan het akkefietje wordt herinnerd lijkt hij zich er niet veel meer van te herinneren. Die kunst van het vergeten zijn vrouwen vaak niet voldoende meester. Mannen zijn gelukkig ook snel weer vergeten dat ze ruzie hadden met hun lief en knuffelen er al gauw weer vrolijk op los.

7. Doen in plaats van denken. 

Mannen maken geen lijstjes met de voor- en nadelen van het voedsel dat hij wil gaan eten. Zelfs niet na de vette en ongezonde hap van de laatste dagen. Zonder erover na te denken scoort hij gewoon nog de nodige calorieën als hij trek krijgt. Komende week gaat hij wel weer een keer extra sporten. Vrouwen daarentegen overdenken alles altijd veel langer en kunnen daardoor vaak geen snelle keuze maken. Het moeilijk kunnen kiezen geldt overigens niet alleen voor voedsel maar zeker ook voor kleding en schoenen. Mannen nemen gewoon het eerste dat in huj blikveld komt en dat hen past. Klaar!

 

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…