Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 momenten waarop vrouwen automatisch hun borsten vasthouden

Olivier
4 min read

Deze 7 momenten zullen vele vrouwen meteen herkennen… 

1. Als een vrouw schrikt

Vrouwen grijpen op een heleboel uiteenlopende momenten naar hun borsten. Een van de meeste belangrijke momenten waarop een vrouw naar haar borsten grijpt, is als zij ergens van schrikt. Gedurende dit momentje van paniek zal een vrouw haar borsten vast grijpen waardoor het soms lijkt alsof ze bang is om deze te verliezen. Gelukkig blijken de borsten van een vrouw goed aan haar bovenlichaam vast te zitten en kunnen, zelfs borstvergrotingen, niet zomaar verloren gaan. 

2. Als er iets op de grond valt

Het kan altijd gebeuren dat er een voorwerp zomaar op de grond valt. In dat geval zijn er altijd vrouwen die direct hun borsten vastpakken. Hun handen zullen, voor de duur van de verdere zoektocht, bovendien op deze plaats blijven rusten. Pas wanneer het verloren object weer terecht is, zal de vrouw haar handen weer langzaam laten zakken. Je zou kunnen denken dat vrouwen bang zijn om, tijdens het zoeken naar een verloren voorwerp, ook hun borsten te verliezen.

3. Als ze een gekke foto wil maken

Op het moment dat een vrouw voor een gekke foto wil poseren dan grijpen velen naar hun borsten. Ook pakken sommige vrouwen in een dergelijke situatie de borsten van hun vriendin vast, die eveneens klaar staat om gefotografeerd te worden. Deze handeling lijkt te benadrukken dat er een sterke band bestaat tussen de twee dames. Je kunt immers niet zomaar aan de borsten van een vriendin zitten.

4. Als ze geen beha draagt

Zodra een vrouw wil ontspannen en haar beha heeft uitgetrokken, zal gemakkelijker haar hand naar haar borsten worden gebracht. Deze handeling zou je kunnen zien als het vrouwelijke equivalent van de mannelijke hand in zijn broek als hij rustig op de bank zit. Er wordt dan wel een ander deel van het lichaam vastgehouden. Toch kan het vasthouden van de borsten tijdens een ontspanningsmoment worden gezien als de ultieme manier om te ontstressen. 

5. Als ze verbaasd is

Zodra een vrouw verbaasd is, zal ze vaak verontwaardigd roepen 'wie ik?'. Tegelijkertijd zullen haar handen in de richting van haar borsten worden gebracht om deze vast te houden. In de regel gebeurt dit alleen als een vrouw zich niet bewust is van iets waarvan ze wordt beschuldigd. Al evenmin is ze zich op dat ogenblik bewust van het feit dat ze haar eigen borsten in haar handen neemt. Vrouwen zijn dan ook de onschuld zelve.

6. Als ze haar naaktheid wil verhullen

Wanneer een vrouw haar naaktheid wil verhullen dan zal ze bijna automatisch haar borsten bedekken met haar handen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er iemand onverwacht de kamer binnenkomt als zij net haar beha uit heeft gedaan. Het bedekken van haar borsten gebeurt dan in een soort reflex. Begrijpelijk want voor de meeste vrouwen zijn haar borsten een kostbaar bezit dat gekoesterd en beschermd dient te worden. 

7. Als ze gaat rennen

Op het ogenblik dat een vrouw het plotseling op een rennen moet zetten, zal zij met haar handen haar borsten vastgrijpen. Niet alleen zullen haar borsten dan minder heftig heen en weer bewegen tijdens het trekken van een sprintje, maar ook hebben haar handen dan een positie gevonden waarin ze niet zomaar in de weg hangen. Het vasthouden van haar borsten is dan dus eigenlijk een win-win situatie. Wellicht dat om die reden veel vrouwen wel een hekel hebben gekregen aan rennen. Je weet immers nooit waar je je handen moet houden want als je je borsten ermee ondersteunt dan wordt je doorgaans raar nagekeken.

Ofja, gewoon terwijl je met je vriendinnen praat…

Door Olivier

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…