Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

7 redenen waarom je met je vriendinnen op citytrip moet

Bram
3 min read

Zijn jouw beste vriendinnen ook de leukste van de hele wereld? Wordt het dan niet eens tijd om dat te vieren? Een citytrip is de beste manier elkaar eens in de bloemetjes te zetten. Maak een vriendinnentrip waar jullie nog een heel leven met plezier aan kunnen terugdenken, waar wachten jullie nog op?

1.Er zijn geen betere reispartners dan je vriendinnen

Zeg nu zelf, met wie zou je liever op reis gaan dan met je beste vriendinnen? Je beste vriendinnen steunen je door dik en dun. Samen heb je al zoveel meegemaakt, waarom ga je niet eens samen op reis? Het zal je vriendschapsrelatie alleen maar sterker maken.

2.Jullie vinden dezelfde dingen leuk

Jullie zijn vriendinnen en hebben veel met elkaar gemeenschappelijk. Dat wil dan ook zeggen dat het niet moeilijk is om leuke activiteiten te verzinnen. Echte vriendinnen tonen interesse in dingen die de ander leuk vindt, dat doe jij toch ook? 

3.Citytrips zijn nog nooit zo goedkoop geweest

Een citytrip hoeft niet duur te zijn. Integendeel, tegenwoordig zijn er online verschillende super goedkope aanbiedingen te vinden. Voor elk budget wat wils! Je moet toch niet per se in een vijfsterrenhotel overnachten? De ervaring is duizend keer belangrijker!

4.Je kent elkaar al goed

Omdat jullie al zoveel samen hebben meegemaakt ken je elkaar vanbinnen en vanbuiten. Op vakantie kom je dan ook niet meer voor verrassingen te staan. Je weet precies wanneer je elkaar even met rust moet laten. Jullie voelen elkaar perfect aan, niets kan de pret nog bederven!

5.Je vriendinnen zorgen ervoor dat je je overal thuis voelt

Waar je ook bent, je vriendinnen zorgen ervoor dat je je overal thuis voelt. Reizen kan best wel spannend zijn. Maar met je beste vriendinnen aan je zijde kan je het aan!

6.Ongemakkelijke stiltes bestaan niet

Tijdens een citytrip ben je er even tussenuit, stress staat dan even niet in je woordenboek. Met je beste vriendinnen hoef je je geen zorgen te maken over ongemakkelijke gesprekken of, zelfs nog erger, ongemakkelijke stiltes. Je voelt je niet verplicht om de hele tijd een vrolijk gesprek gaande te houden. Als je even stil wilt zijn is dat geen enkel probleem.

7.Je kan uit honderden bestemmingen kiezen

Een citytrip plannen is de helft van de fun. Je kan kiezen uit honderden steden over de hele wereld. Een citytrip naar Londen, een roadtrip naar Italië, een weekendje shoppen in Antwerpen of cocktails proven in Amsterdam… het kan allemaal!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…