Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 redenen waarom homo’s altijd gelukkig zijn

Bram
4 min read

1. Geen lichaamsgeheimen

Een homo hoeft zich aanzienlijk minder zorgen te maken over het lichaam van zijn partner. Het lichaam van zijn geliefde heeft immers helemaal geen geheimen voor hem. Wat een geluk, want nu kan de tijd die anders besteed moest worden aan ‘lesmateriaal’ meteen worden besteed aan je lief. Een homo weet namelijk precies waar de erogene zones van zijn partner te vinden zijn.

2. Gedeelde kleding

Een andere reden waarom een homo er vaak gelukkig uitziet is te vinden in de kledingkast van zijn partner. Wanneer hij immers niet leuks kan vinden in zijn eigen garderobe dan is er nog wel iets leuks te vinden in die van zijn vriend. Op die manier is het voor een homo niet echt moeilijk om er altijd op en top uit te zien zonder te stressen. De beschikking hebben over een dubbele kledingkast daar wordt een homo pas echt gelukkig van en dat is vaak duidelijk van hem af te lezen.

3. Ongedwongen leven

Als homo heb je in de regel al zo vaak vervelende opmerkingen naar je hoofd gesmeten gekregen dat je een enorm schild hiertegen hebt opgetrokken. De meeste homo’s kunnen dan ook altijd lekker zichzelf zijn. En wat is nu heerlijker dan je van niemand iets aan hoeven trekken? Door te doen waar je zin in hebt, creëer je niet alleen onvergetelijke ogenblikken, maar voel je je bovendien ook erg gelukkig.

4. Ruimdenkend zijn

Een homo is over het algemeen veel ruimdenkender dan de meeste hetero’s. Doordat hij zelf weet hoe het is om ‘anders’ te zijn, hoeft hij zich niet druk te maken over iemand die niet in het gareel wil lopen. Met andere woorden: weer minder stress omdat hij geen oordeel over anderen hoeft te vellen. Minder stress betekent voor de meeste mensen ook een gelukkiger bestaan dat doorgaans een positieve uitwerking heeft op de mensen in de directe omgeving van een homo.

5. Mannelijke- en vrouwelijke vrienden

Als homo kun je gemakkelijker vriendschappen aangaan met leden van het andere geslacht. Zelfs wanneer een vrouw in een relatie zit, zal haar man of vriend je niet als een mogelijke concurrent zien. Zelfs als je de vrouw in kwestie een compliment geeft, zal dat niet tot boze blikken leiden. Gemakkelijk vrienden maken betekent vaak ook veel lol. Een homo zal zich dan ook niet snel vervelen of zich eenzaam voelen: de geluksvogel.

6. Je lief is ook je boezemvriend

Het geluk dat van veel homo’s afstraalt, is voor een belangrijk deel ook te danken aan het feit dat hun lief ook hun boezemvriend is. Er zijn vaak maar weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen. Zelfs als een relatie op de klippen loopt, zullen veel homo’s achteraf gewoon vrienden kunnen blijven. Wederom geen onnodige onderlinge spanningen waardoor het geluk op de voorgrond kan blijven stralen.

7. Creatieve geest

Het gros van de homo’s is erg creatief ingesteld. Door lekker creatief bezig te zijn, op welk vlak dan ook, kun je gemakkelijker de boel de boel laten. Zorgen zullen daardoor sneller plaatsmaken voor een gelukzalig gevoel. Het Engelse woord voor home is niet voor niets ‘gay’, dat vertaald kan worden als blij of blijmoedig.

8. Seks zonder beperkingen

Net zoals voor alle andere mannen speelt seks bij homo’s ook een belangrijke rol in hun leven. In tegenstelling tot bij heteromannen hoeft een homo geen rekening te houden met maandelijkse ongemakken bij hun partner. Zodra een homo en zijn lief dus zin hebben om intiem te zijn, zullen er minder beperkende factoren roet in het eten kunnen gooien. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over zaken zoals een ongewenste zwangerschap bij je partner of jezelf. Daar kun je toch alleen maar erg gelukkig van worden als man!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…