Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 seks tips die iedere man zou moeten weten

Bram
5 min read

Tip 1    Vroegtijdige zaadlozing

Zelfs op het moment dat een man de meest geweldige seks tips toepast, zal alles in het honderd lopen als hij het niet langer dan een paar minuten vol weet te houden. Een vroegtijdige zaadlozing is dan ook een fenomeen dat een goede vrijpartij behoorlijk kan verpesten. Op het ogenblik dat je last hebt van een vroegtijdige ejaculatie dan hoeft dit overigens niet je seksuele ondergang te betekenen. Je kunt immers leren om je zaadlozing wat beter op je partner af te stemmen en te timen.

Tip 2    Mannen en vrouwen verschillen van elkaar

Een van de meest voorname tips voor een goede vrijpartij is dat je jezelf dient te realiseren dat mannen en vrouwen van elkaar verschillen op seksueel gebied. Zo kan een man bijvoorbeeld van het ene op het andere ogenblik opgewonden zijn, terwijl een vrouw eerst opgewarmd moet worden voordat ze van seks kan genieten. Het gros van de vrouwen is bovendien veel sensueler dan mannen en ervaren aanrakingen, de romantiek, de sensualiteit en passie dan ook als essentiële componenten van goede seks.

Tip 3 Geweldig voorspel

Om die reden zal een vrouw altijd geleidelijk opgewonden dienen te worden door middel van bijvoorbeeld kussen op erogene zones, zoals haar mond, nek, borsten, buik, heupen en de binnenzijde van de bovenbenen. Daarna pas kun je haar een beetje plagend verder opwinden door de plekjes in haar schaamstreek te kussen zonder dat je haar vagina daarbij beroert. Je bouwt op deze wijze de spanning geleidelijk op en brengt daarmee de vrouw in de juiste stemming voor een passionele vrijpartij.

Tip 4    Orale- en handmatige stimulatie

Wanneer je een vrouw oraal wilt bevredigen dan is het van belang ook dat rustig aan te pakken en dus niet voortdurend alleen haar clitoris stimuleert. Indien deze namelijk overprikkeld wordt, zal er een overgevoeligheid optreden die doorgaans niet als prettig wordt ervaren door je lief. Je vingers kun je zo nu en dan eveneens gebruiken om de G-spot van je bedpartner te stimuleren. Met een beetje geluk krijg je het dan voor elkaar dat je lief zelfs spuitend klaarkomt.

Tip 5    De juiste penetratie

Op de eerste plaats is het van belang om langzaam je penis een klein stukje in de vagina van je bedpartner te brengen en deze er volgens weer uit te halen. Dit kun je enkele keren herhalen, terwijl je telkens een stukje dieper penetreert. Door langzaam te penetreren kun je een vrouw zelfs helemaal wild maken. Na enige tijd zal ze dan ook niet langer kunnen wachten tot je echt diep in haar komt. Op dat moment kun je je het tempo alsmaar meer opvoeren en indien de vrouw onderop ligt is het essentieel dat je, uiteraard op een subtiele manier, achterover leunt zodat je penis omhoog zal worden gedrukt en je de juiste plekken kunt stimuleren. Pas dan zal je bedpartner je echt erg goed voelen.

Tip 6    Complimenten en opwindende taal

Voor de meeste dames is het geestelijke genot tijdens het vrijen eveneens van groot belang. Je kunt haar geest stimuleren door oprechte complimenten uit te delen en wat onwindende quotes te gebruiken. Zo zou je onder andere kunnen zeggen: Je hebt echt sexy borsten, billen of wat je ook maar sexy vindt aan je lief. In het begin kun je je taalgebruik beter wat beschaafd houden en niet te grof uit de hoek komen. Het grove taalgebruik bewaar je bij voorkeur tot het ogenblik dat je zeker weet dat je lief daar heel opgewonden van raakt. Door immers te ver te gaan, zullen alle genoemde sekstips geen zin meer hebben en zal je vrijpartij op een fiasco uitlopen.

Tip 7 Geluid maken mag tijdens het vrijen

  1. Misschien een van de seks tips die je liever niet wilt horen maar als je seks hebt met een vrouw is het belangrijk om geluid te maken.
  2. Als je dat niet doet gaat ze zichzelf afvragen of je het wel lekker vind en focust ze zich niet op haar eigen genot en dat wil je juist voorkomen.
  3. Er zijn echt super veel mannen die dit niet doen (omdat ze zich schamen) maar dat is helemaal niet nodig. Een vrouw wil dat gekreun juist horen.

Tip 8    Let op aanwijzingen van je lief

De enige die je de beste sekstips kan geven is je bedpartner. Zij zal immers geluiden maken tijdens het vrijen en je zo signalen geven, bewust of onbewust, om je te sturen. Tijdens de seks is het dan ook essentieel om deze signalen op te pikken. Wanneer je dit niet doet dan zal je vrijpartij namelijk weinig kans van slagen hebben. Wanneer je bijvoorbeeld merkt dat je lief erg kreunt zodra je een bepaalde handeling op een zekere manier doet, dan is het van belang om daarmee door te gaan. Daarentegen zul je, als je bedpartner volledig stil is of zich ongemakkelijk voelt, als je iets op een andere manier doet, dan kun je beter meteen hiermee stoppen

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Logo Gezond

Meest gedeeld

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…