Het lijkt erop dat JavaScript is uitgeschakeld. Schakel dit in om ervoor te zorgen dat deze website correct werkt.

8 signalen dat jij een “daddy’s girl” bent

Bram
4 min read

1. Je bent erg afhankelijk van je papa

Normaal gesproken ben je echt heel erg onafhankelijk van andere mensen, alleen als je je vader nodig hebt, zal dat op slag veranderen. Hoewel je regelmatig beweert zonder man in je leven te kunnen en je vol trots vertelt hoe goed je alles zonder mannelijke assistentie kunt regelen, is er toch één man van wie je erg frequent de hulp inroept. Je hebt dan ook een speciale noodknop op je telefoon die je direct met je papa in contact zal brengen als dat nodig is. Zonder zijn hulp zou je dan ook werkelijk nergens zijn in het leven.

2. Je vader staat bovenaan je lijstje

Je vader is de eerste persoon bij wie je altijd eerst aan zult kloppen. Doordat je de dynamiek van jullie gezin door en door kent, weet je dat je in alle gevallen eerst bij je papa aan dient te kloppen. Bij je vader heb je immers je meeste kans op succes. Hij zal er dan ook altijd voor je zijn, zelfs als hij je op moet komen vissen bij het huis van je vriendje op het moment dat je enorme ruzie hebt gemaakt. Ook kun je altijd bij je papa terecht als je geen geld meer hebt voor een leuke jurk, maar toch echt dat belangrijke feest niet wilt missen. Je papa zal op die manier altijd je (sociale) leven weer opnieuw weten te redden.

3. Je papa is altijd de beste

In jouw ogen zal je vader altijd veel beter zijn dan al die andere vaders op aarde. Je vindt hem niet alleen de meest grappige, maar zeker ook de meest slimme, man in je directe omgeving. Je kunt je dan ook geen mens bedenken die je harder aan het lachen, kan maken dan hij. En ook voor de meest ingewikkelde vragen kun je bij hem terecht. Op het moment dat je bij je papa het antwoord niet kunt vinden, moet er wel een domme vraag gesteld zijn. 

6. Papa is je privébank

Al zijn er duizenden banken beschikbaar, toch zal je vader altijd de eerste zijn die je benaderd als je geld nodig hebt. Bij hem kun je niet alleen dag en nacht terecht voor wat extra financiële speelruimte, maar ook weet je dat de terugbetaling niet zo’n vaart zal lopen. Vaak neemt hij, ondanks al je aandringen, genoegen met een aflossing in de vorm van een knuffel of een lief bedankberichtje op social media. En als je er dan toch op staat om je lening af te betalen dan vindt je vader altijd wel een reden om de lening te verkleinen. In plaats van hem terug te betalen kun je het geld bijvoorbeeld beter gebruiken om die leuke broek te kopen. Hij zou namelijk niet graag zien dat je verkleumd op winterse dagen.

7. Papa als privéchauffeur

Naast een eigen bank heb je, in de vorm van je vader, ook een privéchauffeur. Wanneer het voor je papa duidelijk wordt dat je geen geld hebt voor een goede taxi, en je dus gebruik moet maken van de nachtbus, zal hij vrijwillig aanbieden om je te komen halen bij de disco. Maar ook als je vader zich om een andere reden zorgen maakt, zal hij er zeker zijn om je veilig op de plaats van bestemming te krijgen. In de praktijk betekent dat dus dat je niet alleen na een avondje stappen op je papa’s taxi kunt rekenen, maar ook dat hij je vriendin terugbetaalt die de laatste drankjes voor je heeft voorgeschoten. Pas als zijn kleine meid weer veilig en wel in haar bedje ligt, is voor je vader de dag ten einde en zal hij met een gerust hart gaan slapen.

8. Papa’s luisterend oor

Bij je vader kun je dag en nacht terecht als je van mening bent dat je iets grandioos hebt verpest in het leven. Hij zal altijd op je wachten met een kop koffie, enkele wijze woorden en natuurlijk een aantal bankbiljetten om je te troosten. Op die manier lijkt elk probleem of iedere misstap altijd weer mee te vallen. Na een dergelijk gesprek met je vader voel je je dan ook al snel weer beter en kun je heel de wereld weer aan. Je papa is er immers voor je en dat is een enorme geruststellende gedachte. Voor jou is er maar één held: je papa!

Door Bram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…

Lees Meer ...

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…